"Darba zaudēšana bija viena no labākajām lietām, kas notikusi." Lauris Lizbovskis par atlaišanu no TV3

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Lizbovskis
Lauris Lizbovskis Foto: Zane Bitere/LETA

Vietnē "Twitter" ilggadējais sporta ziņu vīrs Lauris Lizbovskis atklāja, ka atlaišana no TV3 bijusi viena no labākajām lietām, kas ar viņu pēdējo gadu laikā notikusi. 

"Ik pa laikam man arī kāds izsaka līdzjūtību par darba zaudēšanu, bet patiesībā tā bija viena no labākajām lietām, kas notikusi pēdējo gadu laikā," iesaistoties kādā diskusijā par trauksmi darbavietā, raksta Lizbovskis.

"Pilnīgi cits skats uz dzīvi, vērtībām, daudz jaunu atklāsmju, izaicinājumu dažādās sfērās utt.," norāda viņš.

Jau ziņots, ka pagājušajā vasarā darbu TV3 nācās atstāt trīs darbiniekiem - ilggadējam sporta ziņu vīram Laurim Lizbovskim, "900 sekunžu" moderatorei Artai Skujai un laika ziņu moderatoram Raitim Zapackim.

Lizbovskis par darba atstāšanu pavēstīja vietnē "Twitter". "Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31. augustu. TV3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja, - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!"

"Ieviešot jaunu TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu attīstības stratēģiju, ir veiktas izmaiņas komandā, pārtraucot sadarbību ar līdzšinējo "TV3 Ziņu" sporta ziņu moderatoru Lauri Lizbovski. Pateicamies Laurim par ilggadējo un profesionālo sadarbību!" "Sejām" komentēja TV3 Info dienesta attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone. Drīz vien kļuva zināms, ka Lizbovska vietu ieņems Jānis Pakalns, kurš līdz tam ir strādājis kā futbola un UFC komentētājs kanālā TV3 Sport, komentējot arīdzan Eiropas čempionāta futbolā – EURO 2020 spēļu tiešraides kanālā TV6 pagājušā gada vasarā.

Darbu TV3 nācās atstāt arī raidījuma "900 sekundes" moderatorei Artai Skujai. Viņas vietā darbā stājās LTV kultūras ziņu vadītāja Kristīne Komarovska. Savukārt žurnāls "Kas Jauns?" ziņoja, ka atbrīvoto darbinieku vidū ir arī TV3 laika ziņu vadītājs Raitis Zapackis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu