Traģiski notikumi un domas par uzliktu lāstu. Madaras Raabes mīļotais Jānis atklāj bērnībā piedzīvoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madara Raabe un Jānis Sniedzāns
Madara Raabe un Jānis Sniedzāns Foto: publicitātes

STV Pirmā! realitātes šovā "Mīla burbulī" influenceres un divu meitu māmiņas Madaras Raabes mīļotais Jānis Sniedzāns dalās atklātā stāstā par bērnībā piedzīvotajām traģēdijām un dzīves periodu, kurā viņam šķitis, ka uzlikts lāsts. 

"Bija viena tante, kura nodarbojās ar melno maģiju. Es visu bērnību biju pārliecināts, ka mums ir uzlikts lāsts, lai nekas neizdotos. Nomira vectēvs, kurš man bija mīļš. Tie bija svētki katru reizi, kad viņš atbrauca," par sirsnīgajām attiecībām stāsta Jānis. 

Tomēr dzīvē grūtības tikai turpinājās. "Gadu pēc vectēva nāves, šķiet, tajā pašā mēnesī, nomira tēvs. Tēvs nomira manā acu priekšā - aizmiga un nepamodās."

Uz mirkli Jānis saskatīja cerību: "Mani paņēma paspārnē tēva māsa ar krusttēvu. Viņi bija pārtikuši. Bija sajūta, ka viss sāk notikt uz augšu, viss sāk uzlaboties. Bija runas par studijām ārzemēs, par mācīšanos labā skolā vai nodarbošanos ar sportu. Šķiet, ka viss sakārtojās, bet pienāca brīdis, kad nogalināja arī viņu."

Viņš apstiprina, ka tiešām tas noticis un viņam ir sava versija par patiesību: "Oficiālā versija ir, ka tā bija laupīšana. Bet es domāju, ka tas bija saistīts ar biznesu, jo viņi kopā ar krusttēvu bija izveidojuši ļoti veiksmīgu uzņēmumu. Tas netika atrisināts un tā arī palika."

Lai gan Jānis šobrīd šķiet ambiciozs, notikumi viņa dzīvē raisījuši pesimismu: "Es pazaudēju sevi. Vairākus gadus slikti gāja skolā - paliku uz otru gadu, draudēja no skolas izmest. Laikam skolā saprata to situāciju. Līdz 16 gadiem neko negribēju un neredzēju. Bija sajūta, ka varu dzīvē darīt jebko, bet nekas nesanāks."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu