Grēviņš par "Citu zēnu" izredzēm tikt Eirovīzijas finālā: Nevajag brīnīties, ka prognozes ir tik zemas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau otrdien, 10. maijā, grupa "Citi zēni" kāps uz Eirovīzijas lielās skatuves, lai pārstāvētu Latviju ar dziesmu "Eat Your Salad". Ilggadējais Eirovīzijas komentētājs Toms Grēviņš sarunā ar TVNET Grupas tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja savas domas par grupas dziesmu Eirovīzijā.

“Jau vairākus gadus es pievēršu uzmanību tikai prognozēm un statistikai, redzam, ka šobrīd izredzes ir ļoti vājas. Protams, varam cerēt, ka prognozes mainīsies, taču pēdējie gadi ir likuši uz to raudzīties ļoti skeptiski," atzīst Grēviņš.

Viņš turpina: "Tas noteikti nemaina faktu, ka Eirovīzija ir ļoti labs piedzīvojums šiem džekiem. Laba pieredze vēl jo vairāk, ja viņiem izdosies visu labi izdarīt."

"Lai nesāpinātu māksliniekus, mēs par to reti runājam, bet daļa no mūsu pēdējo gadu pusfinālistiem ir dažādu iemeslu dēļ snieguši ļoti traģisku priekšnesumu. Katru gadu, kad nekvalificējamies finālā vai paliekam pēdējie, mūsu statistika tiek bojāta. Tāpēc nevajag brīnīties, ka prognozes ir tik zemas," secina viņš.

Grēviņš uzsver, ka Eirovīzija šādā ziņā neatšķiras no sporta, un statistika tiek ņemta vērā.

Runājot par šā gada Latvijas izraudzīto dziesmu, viņš saka: "Dziesma nav nekas nedzirdēts, nekas nebijis. Teksts no Eiropas klausītāja viedokļa pietiekoši infantils, kaut gan tā ir visas Eirovīzijas kopējā iezīme.

Perfekta Eirovīzijas dziesma būtu par veģetārismu kā mīlestības augstāko izrādīšanas veidu nevis vienkārši, ka tagad ir stilīgi ēst dārzeņus.

Dziesmas video neesmu redzējis. Līdzīgi kā mūsdienu popmūzikā, tas neko nenozīmē. Cilvēki Eiropā, kuri ieslēgs otrdienas vakarā televizoru, 99,9% nebūs video redzējuši."

Vairāk par ekspertu prognozēm uzzini šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu