FOTO ⟩ Latviju pirmdien apmeklē Ukrainas parlamenta vicespīkere Olena Kondratjuka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere (no labās) un Ukrainas parlamenta vicespīkere Olena Kondratjuka piedalās ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa.
Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere (no labās) un Ukrainas parlamenta vicespīkere Olena Kondratjuka piedalās ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa. Foto: Evija Trifanova/LETA

Vizītē Latvijā pirmdien, 9. maijā, ieradīsies Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja vietniece Olena Kondratjuka un tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA), vēsta Saeimas Preses dienests.

Kondratjuka parlamentā tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA). Pēc tikšanās aizvadīts Mūrnieces un Kondratjukas kopīgs preses brīfings.

Foto: Latviju pirmdien apmeklē Ukrainas parlamenta vicespīkere Kondratjuka

Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja vietniece kopā ar Saeimas priekšsēdētāju, Prezidija locekļiem un sadarbības grupas ar Ukrainas parlamentu deputātiem noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa. Tāpat Kondratjuka kopā ar Mūrnieci viesosies Rīgas Ukraiņu vidusskolā, kā arī apmeklēs Latvijas Nacionālajā operā un baletā plānoto koncertu Ukrainas atbalstam, kur uzrunās klātesošos.

Vizītes laikā Kondratjuka tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedrēm Dagmāru Beitneri-Le Gallu (K) un Inesi Lībiņu-Egneri (JV), kā arī Saeimas sekretāra biedri Inesi Voiku (AP). Tāpat Kondratjukai plānota tikšanās ar Saeimas deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar Ukrainas parlamentu.

Viesojoties Latvijā, Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja vietniecei plānota tikšanās arī ar Valsts prezidentu Egilu Levitu, veselības ministru Danielu Pavļutu (AP), izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci (K), kā arī Rīgas mēru Mārtiņu Staķi (PP).

Kondratjuka apmeklēs arī Rīgas atbalsta centru Ukrainas iedzīvotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu