Medijs: Norvēģu brīnumbērns Holanns piekritis pārejai uz Mančestras "City"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ērlings Brauts Holanns
Ērlings Brauts Holanns Foto: EPA/Scanpix

Talantīgais norvēģu futbola uzbrucējs Ērlings Brauts Holanns paziņojis savai līdzšinējai komandai Dortmundes "Borussia", ka pēc šīs sezonas pievienosies Anglijas premjerlīgas grandam Mančestras "City".

Televīzijas kompānija "Sky" un sporta portāls "The Athletic" ziņo, ka "City" izpilddirektors Ferrans Soriano ir informējis Dortmundes kluba izpilddirektoru Hansu Joahimu Vacki, ka Mančestras klubs izmantos iespēju iegūt norvēģu futbolistu par izpirkšanas maksu 75 miljonu eiro vērtībā, ko paredz Holanna līgums.

Dortmundes klubs uzreiz šos paziņojumus nekomentēja, bet atbildīgais klubā par profesionālo futbolu Sebastians Kēls Vācijas televīzijas kanāla "Sport1" raidījumā "Doppelpass" svētdien apstiprināja, ka vienošanās par pāreju varētu tikt pabeigta jau šonedēļ.

Kēls cer, ka par Holanna aizstājēju drīzumā kļūs Vācijas izlases futbolists Karims Adejemi, kurš šobrīd spēlē Austrijas klubā Zalcburgas "Red Bull".

Holanns Dortmundes klubā arī ieradās no Zalcburgas vienības, par 20 miljoniem eiro pievienojoties "Borussia" 2020.gada sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu