Adriana Miglāne vērsusies tiesā pret influenceri Roju Rodžeru: Apnika, ka man kāpj uz galvas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/boitoiroi,adrianamiglane

Piektdien, 29. aprīlī, norisinājās apbalvošanas ceremonija, kur par Latvijas ietekmīgāko influenceri jeb satura veidotāju tika atzīts Rojs Rodžers Linkevičs (@boitoiroi). Šāds rezultāts neapmierināja pašmāju influenceri Adrianu Miglāni, kura nu vērsusies tiesā pret Roju Rodžeru, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos īsi pēc Latvijas ietekmīgākā influencera paziņošanas pauda sašutumu par Linkeviča iegūto apbalvojumu. 

"Es nevaru saprast vienu lietu. Cilvēks, kurš tik brutāli noliek savos podkāstos daudzus cilvēkus, tajā skaitā arī mani. Tik rupji un nežēlīgi daudzu cilvēku priekšā tiek atzīts par ietekmīgāko influenceri? Par to, ka noliek cilvēkus? Nopietni?" rakstīja Miglāne.

Miglāne atsaucās uz podkāstu "Vai viegli būt?", kuru Linkevičs vada kopā ar Kristiānu Grāmatiņu. Influencere uzskatīja, ka podkāstā nav dzirdams humors, bet gan brutāla ņirgāšanās, tāpēc vērsusies policijā. 

"Apnika, ka man kāpj uz galvas. Gribēju, lai arī jaunieši, kas Rojam seko un uzskata, ka drīkst ņirgāties par citiem, saprot – tas nepaliek nesodīts.

Sākumā manu prasību atraidīja, sakot – tas jau ir tikai humors. Pēc tam lēmumu pārskatīja. Esmu atzīta par cietušo, un Roja darbībās ir konstatēti pārkāpumi. Tā ir neslavas celšana masu informācijas līdzekļos un mobings. Man ar Roju nav pat bijis nekāda strīda, bet viņš var publiski pateikt, ka esmu briesmīga un neglīta," stāsta Adriana.

Dziedātājas pārstāvis jurists Arnis Zelčs žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj – kriminālprocess ierosināts saistībā ar Roja Rodžera Linkeviča un Kristiānas Grāmatiņas vadīto podkāstu. 

"Rojs, protams, man varētu atvainoties. Ticu, ka slikts cilvēks arī var kļūt par labu. Katram jādod iespēja laboties. Bet viņš šo teroru turpina, un man šķiet, viņam vienkārši nav bremžu. Nupat viņš kādā intervijā sacīja, ka daudzi uz viņu apvainojušies viņa humora dēļ. Man ar humoru nav problēmu, jo viņa darbības nav humors," skaidro Adriana. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu