Daugavpilī atstādināts darbinieks, kura vadītā tramvaja durvīs iespieda un traumēja bērnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tramvajs Daugavpilī.
Tramvajs Daugavpilī. Foto: Ivars Soikāns/LETA

No darba pienākumu veikšanas ir ticis atstādināts darbinieks, kura vadītā tramvaja durvīs Daugavpilī šopavasar iespieda un traumēja bērnu, informē Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Aleksejs Vasiļjevs (LKS).

Šobrīd konkrētais darbinieks pilda vagonu mazgātāja pienākumus.

"Valsts policija izvērtē uzņēmuma un bērna rīcību. Ir pārbaudīti instruktāžu žurnāli, ko darīt šādās situācijās, tur viss ir kārtībā. Zināms, ka bērns uzsāka kustību strauji, kad tramvaja durvis vērās ciet. Tramvaja vadītājs, iespējams, nesaņēma signālu uz pulti, varbūt nepaskatījās spogulī," situāciju skaidroja Vasiļjevs.

Jau ziņots, ka Daugavpilī kāda meitene guvusi smagas traumas pēc tam, kad viņa tika iespiesta tramvaja durvīs un vilkta pa zemi, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policija Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Lāsma Kursīte informēja, ka 13.aprīlī dienas vidū policisti saņēma ziņu par ceļu satiksmes negadījumu, kurā cietusi tramvaja pasažiere - 2012.gadā dzimusi meitene. Bērns ar smagiem miesas bojājumiem tika nogādāts medicīnas iestādē.

Policijā par negadījumu sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 21.nodaļu par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu