VIDEO ⟩ Apsargs "tiktokerei" parāda, kāpēc labāk nemēģināt ielauzties UFC oktagonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Retos gadījumos fanu mēģinājumi izskriet uz sporta spēļu laukumiem beidzas veiksmīgi. Bet centieni ielauzties cīņas sporta ringā/oktagonā ir teju bezcerīgi. Tieši to aizvadītajā nedēļas nogalē pierādīja kāda "tiktokere".

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās "UFC 274" cīņu šovs, kas faniem sagādāja plašu emociju spektru - lielisks nokauts mijās ar vienu no visu laiku neskatāmākajām cīņām.

Cīņu šovam zināmu asumu mēģināja piešķirt "tiktokere" ar lietotājvārdu "Iamalavishbishhh". Sieviete, visticamāk, ar ieceri paplašināt savu sekotāju pulku, izlēca no savas vietas, kas nebūt nebija tuvu oktagonam, un metās uz vietu, kur norisinājās cīņa.

Brīnumainā kārtā sievietei izdevās tikt līdz pat pašam oktagonam, bet pēdējais aizsardzības bastions jeb apsargs, kurš oktagonam stāvēja vistuvāk, bez ceremonijām sievietei ierādīja vietu...

Tiek ziņots, ka "tiktokere" mēģinājumu pievērst sev plašāku uzmanību īstenoja uzreiz pēc vakara galvenās cīņas, kurā Čārlzs Oliveira ar žņaugšanas paņēmienu pirmajā raundā uzveica Džastinu Geidži. Iespējams, sievietei to vajadzēja darīt nedaudz ātrāk, lai piešķirtu kaut kādu "asumu" Karlas Esparzas un Rozas Namajunas duelim, kuru daudzi šobrīd dēvē par visu laiku sliktāko cīņu UFC vēsturē.

Atgādinām, ka trešajā duelī pirms cīņu šova beigām Maikls Čendlers ar vienu no visu laiku nežēlīgākajiem spērieniem nokautēja fanu mīluli Toniju Fērgusonu, sagādājot viņam ceturto zaudējumu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu