VIDEO ⟩ Bertānam laba tālmetienu precizitāte; "Mavericks" nonāk zaudējuma attālumā no atvaļinājuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 11. maijā, zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu sērijas piektajā mačā piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks".

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 80:110 (26:23, 20:26, 14:33, 20:28) zaudēja Fīniksas "Suns" un sērijā līdz četrām uzvarām nonāca iedzinējos ar 2-3.

Sērijas sestā spēle notiks ceturtdien Dalasā, kur "Mavericks" jāuzvar, lai turpinātu sezonu.

Bertāns otrdien spēlēja 19 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viena pārtverta bumba un viena piezīme. Bertāns vienīgais "Mavericks" rindās maču pabeidza ar pozitīvu +/- rādītāju (+1).

Luka Dončičs šajā spēlē guva 28 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet 21+7 šajos statistikas rādītājos bija Džeilenam Bransonam.

"Suns" komandā 28 punkti un septiņas bumbas zem groziem bija Devinam Bukeram, 20 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja Deandrē Eitons, bet pa 14 punktiem guva Mikals Bridžess un Kemerons Džonsons.

Dalasas "Mavericks" pirmajā kārtā ar 4-2 pārspēja Jūtas "Jazz" un pirmo reizi kopš 2011.gada sasniedza otro kārtu. Pamatturnīra labākā komanda Fīniksas "Suns" ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Ņūorleānas "Pelicans".

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Suns" ar 64 uzvarām bija pirmā visā līgā.

Video: "Suns" - "Mavericks" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu