Makgregora atgriešanās cīņa, visticamāk, atlikta uz vēl krietni vēlāku laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais UFC cīkstonis Konors Makgregors oktagonā varētu atgriezties krietni vēlāk, nekā sākotnēji plānots, vēsta pazīstamais MMA apskatnieks Ariels Helvani.

Makgregors kājas lūzumā iedzīvojās aizvadītā gada jūlijā, kad viņš piedzīvoja zaudējumu pret Dastinu Porjē.

Sākotnēji izskanējusī informācija vēstīja, ka īrs savainojumu dziedēs aptuveni gadu. Pēc pēdējā cīņu šova Makgregoru uz dueli izsauca tādi cīkstoņi, kā Maikls Čendlers un arī vieglā svara pseidočempions Čārlzs Oliveira. Tāpat aktuāli ir arī ierastie uzvārdi - Neits Diazs, Kamaru Usmans utt.

Tomēr Helvani atklāja, ka tik drīz īru cīkstoņa atgriešanos oktagonā vēl nesagaidīsim: "Mēs visi zinām, ka Makgregors būtu UFC pirmā izvēle Neita Diaza cīņai. Bet no saviem avotiem esmu dzirdējis, ka viņš šogad varētu arī neiziet oktagonā. Iespējams, 2023. gada pirmais ceturksnis. Es jau allaž teicu, ka viņš atgriezīsies ne ātrāk par [2022. gada] novembri."

Pats Makgregors savā "Twitter" kontā regulāri apspriež savas atgriešanās cīņas pretinieka potenciālos variantus. Helvani pieminētais Diazs gan norādīja, ka ar Makgregoru nevēlas cīnīties. Viņš nesenā "Twitter" ierakstā kārtējo reizi norādīja, ka pēc iespējas ātrāk vēlas tikt prom no UFC un apzinās, ka Maikls Čendlers vēlas cīņu pret viņu.

Makgregors iepriekš savos izteikumos interneta vidē norādīja uz atgriešanos jūlijā, tomēr pēdējā laikā viņš par konkrētiem atgriešanās mēnešiem vairs nerunā.

Savas karjeras laikā Makgregors ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu