"Te ir kādai galvai jāripo..." Soctīklu lietotāji asi reaģē uz notiekošo pie "okupekļa"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neskatoties uz to, ka pašvaldība aizvākusi 9. maijā iedzīvotāju atnestos ziedus, 10. maija vakarā pie pieminekļa Pārdaugavā turpinās ziedu nolikšana.
Neskatoties uz to, ka pašvaldība aizvākusi 9. maijā iedzīvotāju atnestos ziedus, 10. maija vakarā pie pieminekļa Pārdaugavā turpinās ziedu nolikšana. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) otrdienas vakarā paziņoja, ka gaida skaidrojumu no iekšlietu ministres Marijas Golubevas (AP) par radušos situāciju pie Uzvaras pieminekļa, kur tika pieļauta vairāku simtu cilvēku pulcēšanās un padomju armijas, kā arī Krievijas slavināšana.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" Kariņš otrdienas vakarā ierakstīja, ka necieņas izrādīšana pret Latvijas valstiskumu, vēsturisko pieredzi un Krievijas kara Ukrainā upuriem nav pieļaujama. "Šodien notiekošais Pārdaugavā nav attaisnojams," otriden rakstīja Kariņš, piebilstot, ka gaida atbildīgo dienestu rīcību un Golubevas skaidrojumu par šo situāciju.

Kāda tvitera lietotāja saistībā ar notikušo gaida politisko atbildību, citi - Golubevas demisiju, vēl daudzi izjūt lielu kaunu. Kāda lietotāja uzskata, ka latvieši ir dziļi sāpināti un pazemoti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu