Neskatoties uz aizliegumu, Kremļa propagandists Filips Kirkorovs Eirovīziju vērojis klātienē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Neskatoties uz faktu, ka Krievijas delegācijai šogad ir liegts piedalīties Eirovīzijā, Filips Kirkorovs tomēr atradās Turīnā un koncertu vēroja, sēdēdams VIP ložā.

Sakarā ar Krievijas noziedzīgo iebrukumu Ukrainā, Krievijas pārstāvjiem šogad tika aizliegts piedalīties Eirovīzijā. Šis aizliegums ir noteikts līdz politiskā režīma maiņai. Tomēr putinists Filips Kirkorovs nokļuva Turīnā un pirmo pusfinālu noskatījās VIP ložā.

Fotogrāfijas no Turīnas viņš publicēja savā "Instagram", norādot, ka uz konkursu uzaicināts "par īpašiem nopelniem".

"Īpašā ielūgumā par pakalpojumiem Eirovīzijā. Nevarēju sev liegt prieku pieņemt šo ielūgumu un neierasties šeit kā neatkarīgs šī pasākuma rīkotāju viesis," sacīja dziedātājs.

Atgādinām, ka 9. maijā Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļāva vēl četrus Krievijas pilsoņus.

Ministrs mikroblogošanas vietnē "Twitter" norādīja, ka nevēlamo personu sarakstā iekļauts dziedātājs Filips Kirkorovs, mākslinieks un humorists Vladimirs Vinokurs.

Tāpat valstij nevēlamo personu sarakstā iekļauts komiķis Jevgēnijs Petrosjans un mākslas vingrošanas trenere Irina Viner-Usmanova.

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauta jau virkne Krievijas pilsoņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu