Ukraina Čūsku salā ar bezpilota lidaparātiem apšauda okupantu karavīrus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: twintyre/Shutterstock

Ukraina ar bezpilota lidaparātiem "Bayraktar" apšauda Krievijas noziedzīgā režīma karavīrus Čūsku salā un liedz ienaidniekam nostiprināties Melnās jūras rietumu akvatorijā, vēsta Lielbritānijas izlūkdienests.

Izlūkdienests norādījis, ka Čūsku salā turpinās kaujas, Krievijai cenšoties pastiprināt savu tur esošo garnizonu.

Arī Ukraina un Krievija ir ziņo par smagām kaujām Čūskas salā, kas atrodas aptuveni 35 kilometrus no piekrastes, uz dienvidiem no Odesas.

Izmantojot bezpilota lidaparātus "Bayraktar", Ukraina ir veiksmīgi devusi triecienus Krievijas pretgaisa aizsardzībai un apgādes kuģiem, norādījuši britu analītiķi.

Pēc Krievijas flotes atkāpšanās uz Krimu pēc raķešu kreisera "Moskva" zaudēšanas, Krievijas apgādes kuģiem ir minimāla aizsardzība Melnās jūras rietumos, norādījuši britu analītiķi.

Krievijas centieni palielināt savus spēkus Čūskas salā dod Ukrainai lielākas iespējas apšaudīt Krievijas vienības un iznīcināt to ieročus.

Tomēr, ja Krievijai izdosies nostiprināt savas pozīcijas ar stratēģisku pretgaisa aizsardzību un vadāmajām raķetēm, Krievija varētu dominēt Melnās jūras ziemeļrietumos, uzskata britu analītiķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu