VIDEO F-1 līderis no sava ilggadējā lāsta nespēj izvairīties pat paraugdemonstrējumu sacīkstēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šarls Leklērs
Šarls Leklērs Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītajā nedēļas nogalē kārtējo neveiksmi savā mājas trasē piedzīvoja Monako Pirmās formulas (F-1) pilots Šarls Leklērs.

Pasaulē ir ļoti populārs teiciens - nekur nav tik labi kā mājās. Šādam apgalvojumam, visticamāk, nepiekrīt "Ferrari" F-1 pilots Šarls Leklērs, kuram savā mājas trasē profesionālās karjeras laikā nav veicies.

Jāteic, ka "nav veicies" ir visnotaļ maigs apzīmējums, jo Leklērs Monako GP ne reizi savas F-2 un F-1 karjeras laikā nav pat finišējis. Arī pagājušogad, kad viņam izdevās izcīnīt "pole-position", kvalifikācijā piedzīvotā avārija Monako pilotam liedza iziet uz starta.

Leklēra Monako lāsts turpinājās arī aizvadītajā nedēļas nogalē, kad viņš piedalījās Vēsturisko auto sacensībās. Leklērs sēdās pie stūres leģendārajam 1973. gada Niki Laudas "Ferrari 312 B3-74" bolīdam. Vienā no līkumiem Monako pilots pazaudēja bremzes un ietriecās sienā, izstājoties no sacīkstēm.

Video: Leklēra avārija vēsturisko spēkratu sacensībās

Leklērs uz neveiksmīgo braucienu pēcāk arī atskatījās savā "Twitter" kontā.

"Kad tev šķiet, ka Monako trasē tev jau tā maksimāli neveicas, bet tu pazaudē bremzes, braucot ar vienu no ikoniskākajām "Ferrari" F-1 mašīnām," rakstīja Leklērs.

Interneta lietotāji jau iepriekš jokoja, ka Leklēra tiešais konkurents cīņā par čempiona titulu Makss Verstapens Monako sacīkstēs pār savu sāncensi iegūs 25 punktu pārsvaru, ņemot vērā Monako pilota "lāstu" viņa mājas trasē.

Šobrīd Leklērs Verstapenu F-1 čempionāta tabulā apsteidz par 19 punktiem. Nākamās sacīkstes norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, kad F-1 viesosies Spānijā. Savukārt 29. maijā norisināsies jau pieminētā Monako GP.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu