"Barcelona" ar neizšķirtu nodrošina otro vietu Spānijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Barcelona" futbolisti
"Barcelona" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola čempionāta spēlē svētdien "Barcelona" komanda izbraukumā spēlēja neizšķirti ar "Getafe" vienību, taču nodrošināja otro vietu meistarsacīkstēs.

Mačs noslēdzās ar rezultātu 0:0 (0:0).

Neizšķirts bija parocīgs abām komandām. "Barcelona" nodrošināja otro vietu, savukārt "Getafe" vienība ir drošībā no izkrišanas uz Spānijas otro līgu.

Mačs ritēja ar Barselonas kluba lielu pārsvaru bumbas kontrolē, taču "Getafe" izveidoja bīstamākas situācijas pie Marka Andrē ter Štēgena vārtiem. Kādreizējā "Barcelona" spēlētāja Karlesa Aleņjas tālšāvienu ter Štēgens atvairīja.

Barselonieši pirmo un vienīgo sitienu vārtu rāmī veica tikai 48.minūtē, kad Ferrana Torresa mēģinājums pārcelt bumbu pāri vārtsargam Dāvidam Sorijam izrādījās nesekmīgs. Piesardzīgais mačs no abu komandu puses tā arī ritēja līdz spēles beigām un noslēdzās bez sekmīgiem vārtu guvumiem.

Sezonas pēdējo maču "Barcelona" aizvadīs svētdien savā laukumā pret "Villareal", kamēr "Getafe" izbraukumā spēkosies ar "Elche".

Spānijas čempionitulu jau nodrošinājusi Madrides "Real" vienība, to paveicot 35.reizi kluba vēsturē.

"Sevilla" svētdien spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Madrides "Atletico" un nodrošināja vietu nākāmās sezonas UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīrā, kur spēlēs arī abi Spānijas galvaspilsētas klubi un barselonieši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu