Zināms, ar kādu slimību sirga leģendārais aktieris Pēteris Liepiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Liepiņš
Pēteris Liepiņš Foto: Dailes teātris

Otrdien, 10. maijā, mūžībā devās leģendārais Dailes teātra aktieris Pēteris Liepiņš. Nu noskaidrots, ar kādu slimību sirga tautā iemīļotais mākslinieks, ziņo izdevums "Privātā Dzīve". 

Pirms diviem gadiem Pēterim Liepiņam slimības dēļ nācies uz nenoteiktu laiku pamest darbu Dailes teātrī. Ilgu laiku ārsti nav varējuši saprast, kas tad īsti aktierim kaiš. Viņš pat devies pie slavenas dziednieces, kas teikusi, ka onkoloģiska slimība tā neesot, un ieteikusi ārstu, kas viņam varētu palīdzēt.

Pēc ilgiem izmeklējumiem atklājies, ka Liepiņam esot izstaigāta tuberkuloze. Ārstēšanās kurss ilga vairākus mēnešus. Pēteris pagājušā gada rudenī jokojis, ka tagad tikai jāpieņemas svarā, lai cilvēkus ar savu kārnumu nebiedētu.

Viņš ļoti cerējis ziemā atgriezties teātrī. Teicis, ka sirdi sildot kolēģu rūpes un mīlestība. 

Atgādinām, ka 10. maijā Dailes teātris publiskoja ierakstu sociālajos tīklos, kurā paziņoja par Liepiņa aiziešanu mūžībā: "Dziļās sērās ziņojam, ka pēc ilgas slimības šodien mūžības ceļos devies mūsu Pēteris Liepiņš. Esam zaudējuši sirsnīgu, atsaucīgu, ar lielisku humora izjūtu apveltītu kolēģi, kurš mīlēja teātri un kuru mīlēja teātrī. Esam zaudējuši izcilu aktieri, kura mums ļoti ļoti pietrūks."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu