"Viņš arī sit mūsu dēlu..." NBA čempions savu bērnu mātei piedraudējis ar šaujamieroci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ražons Rondo
Ražons Rondo Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Ražons Rondo ar šaujamieroci draudējis savu bērnu mātei.

"TMZ Sports" ziņo, ka 11. maijā Rondo savā namā agresīvi izturējies pret savu bērnu māti Ešliju Bečlori, kā arī abām atvasēm.

Situācija sarežģījusies, kad Bečlore prasījusi savam dēlam, kurš tobrīd ar Rondo spēlēja videospēles, sašķirot netīro veļu. NBA čempions tobrīd pielēcis kājās un sācis lauzt tuvumā esošos priekšmetus.

Rondo savu bērnu mātei uzkliedzis, ka viņa mirs, un pametis māju. Basketbolists pie mājas ieejas atgriezās ar šaujamieroci rokās, bet nama durvis jau bijušas slēgtas. Rondo paziņojis, ka grib redzēt dēlu, norādot, ka situācija var attīstīties ļoti slikti, ja viņš neieraudzīs savu atvasi.

Basketbolists  izrāva abus bērnus ārā no mājas un sāka uz viņiem kliegt, vaicājot, kāpēc viņi baidās no sava tēva. Bečlore baidījusies iesaistīties situācijā, jo Rondo rokās joprojām bijis šaujamierocis.

Rondo nomierinājies tikai pēc tam, kad mājā ieradās viņa vecāki. Tiek ziņots, ka Rondo ir saņēmis liegumu pietuvoties savai ģimenei tuvāk par 150 metriem.

"Esmu pateicīga, ka kopā ar saviem bērniem varu būt drošībā. Ražonam ir agresīvas uzvedības vēsture. Viņš ir verbāli, emocionāli un finansiāli vardarbīgs. Viņš arī sit mūsu dēlu, saucot viņu par mīksto un k*ci. Ražons verbāli uzbrūk arī mūsu meitai, saucot viņu par palaistuvi un k*ci. Ražons man vairākkārt ir draudējis, norādot, ka sašaus mani vai manu automašīnu," teikts Bečlores paziņojumā.

Savukārt NBA savā oficiālajā paziņojumā norāda, ka šobrīd veic paplašinātu izmeklēšanu šajā lietā.

Rondo savas NBA karjeras laikā ir kļuvis par divkārtēju čempionu, kā arī četras reizes piedalījies Visu zvaigžņu spēlē un vienu reizi iekļauts NBA trešajā simboliskajā pieciniekā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu