FOTO ⟩ Elegantā kokteiļballītē nosvin influenceru aģentūras atklāšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 16. maijā, īpašā pasākumā pulcējās influenceri, PR un mārketinga nozares pārstāvji, slavenības un citi lūgtie viesi, lai nosvinētu Latvijā pirmās talantu un influenceru menedžmenta aģentūras "Collex" atklāšanu.

Pasākuma viesu vidū manītas influenceres Laura Saulīte, Laura Vizla, Dace Bahmane, Signe Meirāne, Ulla Zirne, stiliste Žanna Dubska, aktieris Maksims Busels, influenceris Andrejs Čistjakovs, modes redaktore Kristīne Rudzinska un citas sabiedrībā pazīstamas personas.

"Influenceri ir svarīga mārketinga sastāvdaļa, kuru nozīme aizvien pieaug. Tomēr līdz ar to pieaug arī influenceru atbildība. Sabiedrībai ir nepieciešamas ne tikai glītas bildes, bet arī izglītojošs saturs, influenceriem ir jāmāk veidot video, pārbaudīt faktus un nodrošināt labu reputāciju, tāpēc darbs pie satura veidošanas aizvien pieaug. Mēs kā influenceru, satura autoru un talantu aģentūra varam ļaut viņiem radoši darboties, pārņemot administratīvos un tehniskos risinājumus, nodrošinot labākus reklāmdevēju nosacījumus, plašāku potenciālo klientu bāzi un sniedzot citus atbalsta pasākumus,” aģentūras būtību ieskicē biznesa attīstības direktors Deniss Ševeļovs, uzsverot, ka tā ir pirmā šāda veida aģentūra Latvijā.

"Mēs palīdzam influenceriem atrast viņu īsto vietu, saprast, kur viņi vēlas būt un kā tur vislabāk un visātrāk nokļūt, īstenot viņu mērķus,” skaidro aģentūras izpilddirektore Viktorija Cvetkova.

Prezentācijas noslēgumā abi aģentūras veidotāji norādīja, ka kopumā apņēmušies turpināt nozares pilnveidošanu un veidot labas prakses piemērus plašākā nozares kontekstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu