Lietuvas pārstāve Eirovīzijā nesaņem punktus no Ukrainas žūrijas un dalās aizkustinošā vēstījumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ monika_liu_official

Lietuvu  "Eirovīzijas 2022" dziesmu konkursā pārstāvēja dziedātāja Monika Liu, kura izpildīja dziesmu "Sentimentai". Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Monika izcēlās ar atbalstu citiem dalībniekiem, to starpā arī Latvijai, tomēr īpaši Ukrainai. Tieši viņa bija viena no pirmajiem cilvēkiem, kura steidzās sveikt Ukrainas pārstāvjus pēc uzvaras. 

Tomēr Monika un viņas dziesma drīz vien kļuva par apspriedes objektu. Lai gan dziedātāja pauda neviltotu atbalstu Ukrainas delegācijai, ukraiņu žūrijas profesionāļi viņai punktus nepiešķīra. Lietuvas dalībniece "Eirovīzijas 2022" kopvērtējumā ieguva 14. vietu, tomēr viņas punktu skaits dziedātāju nav sarūgtinājis. 

Vietnē "Instagram" Monika dalījās ar īso stāstiņu un pārdomām par saņemto punktu skaitu. Ierakstā bija teikts: "Mani dārgie ukraiņi, es saņemu daudz ziņu no jums par žūrijas balsojumu. Jums nevajadzētu justies vainīgiem. Es saņēmu ļoti daudz atbalsta no ukraiņu skatītājiem un esmu jums ļoti pateicīga. Tomēr šobrīd viss šis ir par jums, un es nespētu būt laimīgāka par saviem draugiem. Ir atlikusi vēl viena uzvara. Es simtprocentīgi došos uz Kijivu. Slava Ukraini."

 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu