VIDEO ⟩ "Tehniskās apskates inspektors vai BMW fans." Automašīnas īpašnieci pārsteidz nešpetns gulbis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/"Apollo" kolāža.

14. maijā sociālā tīkla "Facebook" lietotāju Līgu pārsteidzis gulbis, kas staigājis gar viņas automašīnu un mēģinājis apskatīt visas tās daļas.

Līga vēsta, ka, ieraugot gulbi, nav zinājusi, ko darīt. "Iet klāt un dzīt prom man nebija dūšas," raksta sociālo tīklu lietotāja.

Viņa novērojusi, ka gulbis sākotnēji mēģinājis nodarīt postījumus numura zīmei, pēcāk knābāja spoguli un turpināja iepazīties arī ar motora pārsegu.

Novērotā situācija izraisījusi diskusiju sociālo tīklu lietotāju starpā par to, ko gan gulbis vēlējies izdarīt.

Komentāros tiek minēts, ka gulbis apskata mašīnu, pirms to kāds grasās nopirkt. Tāpat tika izklāstīta versija, ka gulbis cenšas veikt tehnisko apskati.

"Labākais CSDD TA inspektors. Kārtīgi pārbauda marķējumus uz spoguļiem, protektora milimetrus māk noteikt precīzi uz aci un atradīs visus rūsas izkostos caurumus," raksta sociālo tīklu lietotājs Roberts.

Tāpat tika minēts, ka, iespējams, gulbis varētu būt automašīnas uzņēmuma BMW fans.

"Facebook" lietotāja Ieva šī ieraksta ietvaros arī vēsta, ka vecmāmiņai laukos zoss arī līdzīgi mēdz aplūkot automašīnu. "Kad nebijām piefiksējuši, nesapratām, kāpēc mašīnai visapkārt ir skrāpējumi. Un tad ieraudzījām," viņa raksta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu