Tiesas prāvā noskaidrots, ka Ambera Hērda jau iepriekš arestēta par vardarbīgu uzvedību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ambera Hērda
Ambera Hērda Foto: AP/Scanpix

Aktieris Džonijs Deps (58) šobrīd piedalās tiesas prāvās, lai vērstos pret apsūdzībām no bijušās sievas, aktrises Amberas Hērdas (35). Depa advokāti pieminēja incidentu, kurā bija iesaistīta Ambera Hērda un viņas bijusī draudzene Tasi van Rī. Kā pastāstīja advokāte Kamila Vaskeza, pirms dažiem gadiem aktrise tika aizturēta par uzbrukumu savam bijušajam mīļotajam.

2009. gadā divi policisti bija liecinieki tam, kā Hērda strīda laikā iesita savai bijušajai draudzenei Tasi van Rī pa roku, bet pēc tam norāva viņai kaklarotu. Aktrise tika arestēta, taču neilgi pēc tam visas apsūdzības tika atceltas.

Savstarpējās nopratināšanas laikā Vaskeza paziņoja, ka Džonijs Deps nebija vienīgais Amberas Hērdas mīļotais, kurš cietis no aktrises vardarbības. Atbildot uz to, aktrise noliedza advokātes apgalvojumu, uzstājot, ka nekad nav uzbrukusi nevienam partnerim, ar kuru viņai bijušas romantiskas attiecības.

Sēdē žūrijai tika demonstrēts arī video no novērošanas kamerām, kurā Ambera Hērda brauc ar liftu kopā ar aktieri Džeimsu Franko. Džonijs Deps tolaik bijis greizsirdīgs uz savu bijušo sievu, jo uzskatījis, ka starp Hērdu un Franko ir attiecības.

Video var redzēt, kā Franko maigi noliek galvu uz Hērdas pleca. Tomēr Ambera noliedz saistību ar aktieri, apgalvojot, ka ar Franko viņus saista tikai draudzīgas attiecības. Dienā, kad viņi kopā brauca liftā, Franko, pēc Hērdas teiktā, ieradās atbalstīt savu draudzeni, jo iepriekšējā dienā Džonijs Deps viņai metis ar telefonu, atstājot uz viņas vaiga zilumu.

Advokāte Vaskeza arī jautāja Amberai Hērdai, kāpēc Džeimss Franko ieradās viņas Losandželosas penthausā dienā, kad Deps bija ārpus pilsētas. "Es nezināju viņa grafiku," atbildēja Ambera.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu