Slavenības uz oglēm ⟩ Veģetāro boršču ar dedzinātu papriku vāra Krista Zvirgzdiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar SuperBingo raidījuma vadītāju un vizuālā tēla stilisti Kristu Zvirgzdiņu gatavosim veģetāro boršču ar sēnēm un uz grila apdedzinātu papriku.

Krista gatavošanai izmantoja marinētas bietes, pupiņas, konservētus tomātus, šampinjonus, svaigus dārzeņus un garšaugus, kā arī "Gallina Blanca" dārzeņu buljona kubiņus, kas piešķīra zupai bagātīgu garšu buķeti, ļaujot ietaupīt laiku un pūles, ko vajadzētu veltīt buljona vārīšanai.

Foto: Juris Lisovs/TVNET

Parasti šīs ukraiņu tradicionālās zupas gatavošana ir laikietilpīgs process, bet, izmantojot buljona kubiņus, gardu un sātīgu boršču varēsi baudīt jau pēc nepilnas stundas. Gaļu šajā zupā aizstāj dedzināta paprika, piešķirot borščam patīkamu kūpinājuma garšu. Kamēr vēl tikai gaidām siltāku laiku un grila sezonas atklāšanu brīvā dabā, paprikas tika apdedzinātas uz grila. Šeit atradīsi Kristas gatavotā boršča recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Krista Zvirgzdiņa gatavo veģetāro sēņu boršču ar dedzinātu papriku

Raksts tapis sadarbībā ar "Gallina Blanca".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu