Pagājušā gada Eirovīzijas karstākais pāris atkal manīts kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ap/Scanpix/Instagram

2021. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa laikā starp Norvēģijas un Azerbaidžānas pārstāvi uzplauka jūtas. Nu pēc gada pauzes abi mīlnieki atkal manīti kopā. 

Runa ir par 2021. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Norvēģijas pārstāvi Tiksu (Tix) un Azerbaidžānas dziedātāju Efendiju. Viss sākās ar to, ka Tiksa intervijas laikā fonā bija dzirdams Efendijas mēģinājums, kuram Norvēģijas pārstāvis sāka dziedāt līdzi.

"Man viņa ļoti patīk," atzina mūziķis.

Nākamajā dienā viņš Efendijai veltīja dziesmu "Ja Ja Ding Dong" no "Netflix" filmas "Eirovīzija. Stāsts par "Fire Saga"". Nesagaidot reakciju no efektīgās azerbaidžānietes, Tikss nāca klajā ar vēl vienu romantisku žestu, izpildot Eltona Džona dziesmu "Can You Feel the Love Tonight".

Reaģējot uz Tiksa uzmanības izpausmēm, arī Efendija nāca klajā ar video, veltot viņam dziesmu, un tad abi sāka apmainīties ar dāvanām - Norvēģijas pārstāvis tika pie dziedātājas plakāta un iespējas izvēlēties doties ar viņu uz vakariņām, Baku vai Eirovīzijas lielo finālu. Arī Efendija saņēma dāvanas - ziedu pušķi, šokolādes konfektes un ar roku rakstītu vēstuli: "Mana sirds pieder tev."

Pēc tam fani sāka radīt zīmējumus un mēmes, kur redzami abi mīlnieki. "Tad es sapratu, ka šis kļūst nopietni. Es zinu, ka kādam tas izskatās kā joks, bet man tas bija pa īstam," publiskotajā video atklāja Tiss.

Ņemot vērā Covid-19 ierobežojumus un to, ka dalībniekiem bija liegts tikties citam ar citu, Tikss un Efendija pirmo reizi ieraudzīja viens otru Eirovīzijas atklāšanas pasākumā un drīz vien norunāja arī randiņu, baudot dzērienus pasākuma norises vietā.

Nu Efendija vietnē "Instagram" publiskojusi foto no šā gada konkursa, kur mīļi pozē ar Tiksu. "Mans atbalsts un uzticības persona, neraugoties uz kilometriem tālo attālumu. Jūs pat nevarat iedomāties, cik dārga ir katra kopā pavadītā minūte. Paldies, ka vienmēr esi blakus. Paldies, ka atbalsti mani un manu valsti," pie kadra raksta Efendija.

Abi nav komentējuši savu attiecību statusu, taču Norvēģijas nacionālās atlases laikā šā gada februārī Tikss medijiem pastāstīja, ka tovakar kopā ar viņu vajadzēja atrasties arī Efendijai. "Es jums kaut ko pačukstēšu. Šovakar Efendijai bija jābūt šeit. Mēs pat nopirkām lidmašīnas biļetes, bet viņa nepaspēja laicīgi nokārtot vīzu. Viņai vajadzēja atrasties uz skatuves kopā ar mani. Bet mēs visu vakaru sazināmies videozvanā, tāpēc ir sajūta, ka viņa ir kopā ar mani."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu