Džonija Depa advokāte atbild uz runām par viņas romantiskajām attiecībām ar aktieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Holivudas aktiera Džonija Depa tiesas prāva pret bijušo sievu Amberu Hērdu izpelnījusies plašu uzmanību, taču ļaužu skatieni pēdējā laikā pievērsušies Depa iespējamajām attiecībām ar savu advokāti Kamilu Vaskezu.

Sociālajos tīklos izplatās kadri, kur Vaskeza redzama, sirsnīgi apķerot Depu, liekot izplatīties runām, ka abu starpā nav tikai profesionālas attiecības. 

Tāpat vairākos kadros redzamas Vaskezas rūpes par klientu - viņa padod viņam kafiju, ūdeni, palīdz attaisīt penāli, mīļi pieskaras plecam, uzsit pa krūtīm, maigi satver viņa roku u.tml.

Visas šīs jūtu izpausmes likušas domāt, ka abus vieno kas vairāk. Uz tenku portāla TMZ jautājumu, vai Vaskezai un Depam ir uzplaukušas romantiskas jūtas, advokāte tikai pasmaidīja, nesniedzot konkrētu atbildi. 

Savukārt izdevumam "Entertainment Tonight" pietuvināts avots apgalvo, ka runas par abu attiecībām esot "100 procenti nepatiesas".

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, ir plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu