"French Open" pirmajā kārtā Ostapenko spēlēs pret Brondzeti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko Francijas atklāto čempionātu tenisā uzsāks ar spēli pret itālieti Lučiju Brondzeti, ceturtdien tika noskaidrots izlozē.

Ostapenko WTA rangā ieņem 13.vietu un arī šajā turnīrā spēlēs ar 13.numuru, bet Brondzeti ir ranga 83.pozīcijā.

Abas tenisistes iepriekš savā starpā nav tikušās.

Ostapenko šosezon māla laukumos vēl nav uzvarējusi. Aprīļa beigās viņa zaudēja Madrides "WTA 1000" sērijas turnīra pirmajā kārtā, bet pēc tam cieta neveiksmi arī pirmajā šādas raudzes turnīrā Romā, zaudējumu sēriju pagarinot līdz piecām spēlēm, sērijai sākoties februārī ar neveiksmi Dohas turnīra pusfinālā.

Tikmēr Brondzeti šonedēļ uz māla seguma sekmīgi spēlē "WTA 250" sērijas turnīrā Marokas pilsētā Rabātā, svinot jau trīs panākumus un iekļūstot pusfinālā.

Ostapenko šosezon uzvarējusi 14 no 22 spēlēm, bet Brondzeti bijusi pārāka 24 no 34 cīņām, daudz spēlējot kvalifikācijā un zemāka ranga turnīros.

Ostapenko Parīzē ir spēlējusi septiņas reizes, 2017.gadā kļūstot par turnīra uzvarētāju, finālā ar 4-6, 6-4, 6-3 pieveicot rumānieti Simonu Halepu. Pagājušajā gadā Ostapenko pirmajā kārtā zaudēja amerikānietei Sofijai Keninai.

Itālijas tenisistei šī būs debija "Roland Garros" kortos.

Uzvarētājai otrajā kārtā būs jātiekas ar francūzietes Alizē Kornē (WTA 40.) un japānietes Misaki Doi (WTA 97.) mača uzvarētāju.

Turnīrs Parīzē norisināsies no 22.maija līdz 5.jūnijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu