Amberas Hērdas māsa sniedz liecību tiesā, kamēr Džonijs Deps skatās viņai tieši acīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AP

Trešdien, 18. maijā, plaši apspriestajā Amberas Hērdas un Džonija Depa tiesā liecināja aktrises māsa Vitnija Henrikeza. Iepriekšējo tiesas sēžu laikā daudzi pamanīja, ka Deps neskatās Amberai acīs, tomēr attieksme pret viņas māsu bija šķietami citādāka, jo Džonija skatiens bija vērsts Vitnijas virzienā.

16. maija tiesas sēdes laikā tika atklāts iemesls, kāpēc Džonijs Deps ne reizi nav pacēlis acis, lai paskatītos uz bijušo sievu. Džonija Depa advokāte tiesas sēdes laikā uzdeva Hērdai vairākus jautājumus, kas bija saistīti ar to, kāpēc Deps izvairās no viņas skatiena.

"Jūs zināt, kāpēc viņš neskatās uz jums. Viņš pateica jums, ka jūs vairs nekad neredzēsiet viņa acis," sacīja Depa advokāte Kamila Vaskeza.

Vietnē "Twitter" daudzi sprieda, ka Deps neizvairās no saskatīšanās ar Hērdas māsu. Vēlāk atklājās, ka Vitnijai bijušas labas attiecības ar Džoniju un viņa vairākkārt mēģinājusi pārim palīdzēt, lai abi atrisinātu attiecību problēmas.

Amberas māsa dzīvojusi tuvu pārim un bija biežs viesis viņu dzīvoklī. Vitnija atzina, ka bieži dzirdējusi pāri strīdamies un apmaināmies ar rupjībām. Viņa atcerējās gadījumu, kad Deps mēģinājis viņai uzbrukt, tomēr Ambera centusies aktieri apturēt, kā rezultātā pāris sastrīdējies. Lai gan māsa atceras šādu uzbrukumu, liecība tiek vērtēta pretrunīgi, jo tā nesaskan ar pārējo tiesas rīcībā esošo informāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu