Kļuvis zināms, ka Maksimam Galkinam Izraēlā dzīvo vecāks brālis - miljonu dolāru uzņēmuma īpašnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alla Pugačova un Maksims Galkins
Alla Pugačova un Maksims Galkins Foto: instagram.com

Krievu humorista Maksima Galkina brālis, kurš pameta Krieviju pēc iebrukuma Ukrainā, jau daudzus gadus dzīvo ārzemēs un veiksmīgi attīsta savu biznesu, raksta Woman.ru. 

Vēl nesen par humorista brāļa eksistenci zināja tikai uzticamākie Maksima fani. Tomēr šobrīd plašākai sabiedrībai kļuvis zināms, ka Dimitrijs Galkins dzīvo Izraēlā, kur apglabāta māte un citi radinieki. Dimitrijam tur ir arī savs nekustamais īpašums un bizness. 

Izdevums "Express Gazeta" raksta, ka kopš 2012. gada Dmitrijs ir organizācijas "Ieroču darbnīca" līdzīpašnieku sarakstā. Organizācijas darbības joma ir ieroču un munīcijas ražošana. Uzņēmuma ienākumi ir aptuveni 15 miljoni eiro gadā. 

Joprojām nav zināms, vai Maksims pievienosies brāļa komandai, bet šobrīd nekas par to neliecina. Pagaidām humorists ir aizņemts ar dzīves iedibināšanu Izraēlā, kā arī ar organizatorisku jautājumu risināšanu saistībā ar gaidāmo pasākumu turneju. 

"Cienījamie Izraēlas skatītāji, paldies, ka esat tik lojāli. Es redzu, kā biļetes tiek izpārdotas, un šī ir mana 13. koncerttūre Izraēlā pēdējo 20+ gadu laikā. Iepriekš esam paziņojuši par papildu koncertiem, bet biļetes jau ir izpārdotas arī uz tiem,” par gaidāmo turneju sacīja Galkins.

Kamēr Galkina domas ir aizņemtas ar gaidāmajiem šoviem, viņa sieva Alla Pugačova jau pastāstīja, kad plāno atgriezties Krievijā, – pēc viņas teiktā, tas notiks rudenī bērnu dēļ. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu