24 gadu vecumā mūžībā devies bijušā Rīgas mēra Andra Ārgaļa mazdēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/LeonardsMiglinieks

14. maijā 24 gadu vecumā mūžībā devās bijušā Rīgas mēra Andra Ārgaļa mazdēls Leonards Miglinieks, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

14. maija rītā, kad Andris Ārgalis pēc brokastīm savā mājā Pārdaugavā rosījies pa dārzu, bijušajam Rīgas mēram piezvanījusi mazdēla Leonarda Miglinieka draudzene.

"Viņa satraukti teica, ka Leonards vairs neelpo. Skrēju caur pagalmu, arī ātrie drīz bija klāt. Bet neko vairs nevarēja līdzēt. Viņš bija miris, gulēja kā Jēzus. Bija aizgājis vienā momentā, bez mocībām – ne siekala pār viņa lūpām nebija pārtecējusi. Ja ātrie būtu bijuši klāt uzreiz, arī tad diez vai ko varētu līdzēt. Bija apstājusies sirds," atminas Ārgalis.

"Viņam bija tikai 24 gadi un dažas dienas. Un viss. Viņa nav. Nav mana Leonarda. Ir tikai tukšums," saka bijušais Rīgas mērs.

Pēc mazdēla nāves Ārgalis aizdomājies – tas tomēr bijis stipri jocīgi, ka tik jauns cilvēks, kas tikko sācis pa īstam dzīvot, jau domāja par nāvi. "Lai cik absurdi un pat stulbi tas šobrīd arī izklausītos, bet varbūt Leonards to tiešām zināja, juta... Man nav cita izskaidrojuma tam, kāpēc mazdēls pēdējā laikā tik daudz runāja par to, kā jānotiek atvadām no viņa," izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro Ārgalis. 

Viņš atzīst, ka mazdēlam jau no sākta gala bijušas problēmas ar sirdi un tās ik pa laikam likušas par sevi manīt.

Vairāk uzzini izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu