"Tas ir mans pienākums kā Krievijas pilsonim." Galkins daļu no koncertu ienākumiem ziedo Ukrainas bēgļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova un komiķis Maksims Galkins Izraēlā dzīvo jau vairāk nekā divus mēnešus. Nu komiķis atklāj, ka daļu no ienākumiem, ko iegūs savā koncertturnejā, ziedos Ukrainas bēgļiem. 

Vietnē "Instagram" Maksims Galkins skaidroja, ka ir viņa pienākums palīdzēt Ukrainas bēgļiem, kā vien iespējams, tostarp ar līdzekļiem, kurus iegūs, uzstājoties ārpus Krievijas. 

"Dārgie sekotāji, kā jau solīju - daļu naudas, kuru nopelnu savā Izraēlas tūrē, es ziedošu Ukrainas bēgļiem. Tieši labdarības fondiem, kuri palīdz Ukrainas bēgļiem. Es jau to esmu izdarījis, daļu naudas jau esmu ziedojis.

Parasti, nodarbojoties ar labdarību, es par to nerunāju, bet šajos apstākļos uzskatu, ka ir nepieciešams apgaismot, stāstīt, reklamēt labdarības fondus un cilvēkus, kuri pašaizliedzīgi palīdz cietušajiem - tiem, kuriem šajos katastrofālajos apstākļos nepieciešama palīdzība. 

Maksims Galkins aicina ziedot visus, kam ir rocība: "Es turpināšu palīdzēt un ziedot ukraiņiem. Man būs ļoti daudz koncertu visā pasaulē, ceru, ka arī Krievijā.

Uzskatu, ka tas ir mans pienākums kā Krievijas pilsonim palīdzēt bēgļiem no Ukrainas, uzņemoties daļu atbildības par notiekošo."

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu