Supermodele Keita Mosa noraida apsūdzības, ka Džonijs Deps būtu bijis vardarbīgs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Britu supermodele, aktiera Džonija Depa bijusī mīļotā sieviete Keita Mosa liecinājusi lietā, kur aktieris apsūdz savu bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu apmelošanā un neslavas celšanā, savukārt Hērda vaino Depu vardarbībā.

Mosa, kura bija attiecībās ar Depu no 1994. līdz 1998. gadam, tiesā liecināja, ka viņas bijušais draugs nekad nav izturējies pret viņu vardarbīgi, un tas ir pretrunā ar Hērdas apgalvojumu.

Hērda iepriekš izteicās, ka Deps reiz esot nogrūdis Mosu no kāpnēm. 

Mosa noraidīja šos apgalvojumus, sakot, ko Deps viņu nekad nav pagrūdis - tieši pretēji - nāca viņai palīgā pēc tam, kad viņa nokrita no kāpnēm.

"Es izgāju no istabas, noslīdēju pa kāpnēm un savainoju muguru," atminas Mosa. "Un es iekliedzos, jo nesapratu, kas noticis, un man sāpēja."

"Viņš skrēja pie manis, lai palīdzētu un aiznestu mani uz istabu, kā arī izsauca medicīnisko palīdzību," liecināja Mosa.

Deps ne reizi viņu nav grūdis vai spēris viņai visu četru gadu attiecību laikā, apgalvoja Mosa.

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, ir plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu