Igaunijā uz dzelzceļa sliedēm bērna acu priekšā nogrūsta sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Matthew Nichol/Shutterstock

Kāda sieviete Igaunijā sava trīs gadus vecā bērna acu priekšā tikusi nogrūsta uz dzelzceļa sliedēm, vēsta Igaunijas medijs "Postimees".

Igaunijā kāda sieviete neadekvātā stāvoklī trešdien, 25. maijā, nogrūdusi trīs gadus veca bērna māti uz dzelzceļa sliedēm.

"Šobrīd vairāk vai mazāk esmu nomierinājusies un varu pastāstīt par to, kas ar mums notika," sociālajā tīklā "Facebook" raksta Līna.

"Šodien ar savu trīsgadīgo bērnu plānoju braukt ar vilcienu. Viss bija lieliski, un, kā vienmēr, mazā meitiņa ļoti priecājās par vilcienu," raksta sieviete.

Abas kājām devās uz Rahumē staciju. Uz perona atradās sieviete, kura šķita neadekvātā stāvoklī, tāpēc Līna centās turēties no viņas tālāk. Taču sieviete pienāca Līnai klāt un sāka kaut ko runāt krieviski.

"Pieklājīgi atvainojos, ka nesaprotu.

Uz mirkli pagriezu viņai muguru - un viņa mani nogrūda no perona. Jā, jūs izlasījāt pareizi! Viņa ar spēku mani nogrūda uz dzelzceļa sliedēm," raksta Līna.

Par laimi, Līna nenokrita, bet palika kājās, un tajā brīdī pa sliedēm nebrauca vilciens

"Ticiet man, dusmas šīs sievietes acīs un tas niknums... Viņa būtu mani pagrūdusi zem vilciena."

Uzbrucēja sāka skaļi kliegt un pārbiedēja bērnu. Līna uzrāpās uz platformas, paķēra meitiņu rokās un skrēja uz pretējo peronu. "Psihopāte mums sekoja, kamēr es rokās turēju bērnu, viņa mani sita," atceras māte.

Neviens nenāca palīgā.

"Beidzot mēs nokļuvām uz pretējā perona, kur bija cilvēki. Viņi redzēja notiekošo un neko nedarīja. Godīgi sakot, mani nekas vairs šajā pasaulē nepārsteidz.

Piebrauca vilciens, kurā tā sieviete iekāpa. Mēs ar meitu gaidījām savu vilcienu un raudājām."

Medijam "Elu24" Igaunijas policija norādīja, ka ir informēta par Līnas ierakstu "Facebook": "Lietas apstākļus noteikti noskaidrosim izmeklēšanas gaitā. Ja ir kāds notikuma aculiecinieks, lūdzu, sazinieties ar policiju."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu