Tukumā aizturēts vīrietis, kurš čipsu pakā glabāja marihuānu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dmytro Tyshchenko/shutterstock

Sestdien, 14. maijā, Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Tukuma iecirkņa amatpersonas, sadarbojoties ar Tukuma novada pašvaldības policistiem, dzelzceļa stacijā sagaidīja elektrovilciena pasažieri, kurš čipsu pakā glabāja apmēram 15 gramus marihuānas un iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā, vēsta VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Likumsargi par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu, pārvadāšanu bez nolūka tās realizēt sāka kriminālprocesu un 1997.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā veica sankcionētu kratīšanu, pēc kā vīrietis tika aizturēts un nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana, un vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Kalniņa piebilst, ka 24 gadus vecais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par noziedzīgiem nodarījumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu lietošanu.

Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu, pārvadāšanu bez nolūka tās realizēt vīrietim draud brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai probācijas uzraudzība, vai sabiedriskais darbs, vai naudas sods, informē Kalniņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu