"TikTok" tīrīšanas guru dalās ar apbrīnojamām "bīstami netīro" māju pārvērtībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda Ņūkāslā dzīvojoša uzkopšanas uzņēmuma īpašniece bauda sava smagā darba augļus, piesaistot miljoniem skatījumu tiešsaistē. Daloties ar neticamām "bīstami netīro" mājokļu pārvērtībām, sieviete pārsteidz cilvēkus visā pasaulē. 

"Mēs sākām ar parastu mājas tīrīšanu, taču pēdējos trīs gadus mēs koncentrējāmies tieši uz cilvēku, kas pārcietuši traumas vai cīnās ar garīgās veselības problēmām, māju uzkopšanu," stāsta Feja.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Feja Makana savu uzņēmumu "Clean As A Whistle" atvēra apmēram pirms pieciem gadiem, sākot ar vietējo namu tīrīšanu.

Tomēr milzīgus panākumus 30 gadus vecā sieviete bauda kopš sākusi veikt dziļo tīrīšanu "vācēju" un garīgi slimu cilvēku mājās un ar rezultātu daloties sociālajos tīklos, atstājot cilvēkus pilnībā satriektus.

Feja atklāj, ka tas ir kaut kas, kas viņu ir interesējis vienmēr, taču ir "neticami grūti iekļūt tirgū".

"Mēs veidojam arī attiecības ar cilvēkiem.

Mēs vēlamies tikai palīdzēt - daži dzīvo patiešām sliktos apstākļos."

Fejai un viņas komandai šāds darbs nozīmē ikdienišķu cīnīšanos ar bīstamiem netīrumiem, pelējumu un nesaprotamu priekšmetu kaudzēm, ko nekad nevarētu iedomāties ieraugām savā mājsaimniecībā.

Runājot par sliktākajiem gadījumiem, ar kuriem viņai nācies saskarties, Feja sacīja: "Pēdējais nams, ko es uzkopu, iespējams, bija viens no sliktākajiem gadījumiem, ar ko man nācies saskarties. Tur dzīvoja cilvēks ar vairākām nopietnām garīgās veselības problēmām. Viņa tualeti nevarēja izmantot - tā faktiski nebija pieejama.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tur redzamais bija neticams - pie ieejas durvīm atradās kaudzē sakrautas automašīnu riepas, bet pa visu māju bija izmētātas kādas 5000 stipro alkoholisko dzērienu pudeles.

Viņš čurāja tukšās "Captain Morgan's" pudelēs un kakāja picu kastēs," viņa stāsta.

Agrāk Feja ir saskārusies ar dzīvnieku līķiem - izrādās, ir cilvēki, kuri savus mirušos mājdzīvniekus vienkārši atstāj savās mājās.

"Tas noteikti ir vissliktākais," viņa atzina.

Sociālie mediji noteikti ir palīdzējuši Fejas uzņēmumam ar bezmaksas reklāmu. Ņemot vērā video redzamos šokējošo patiesību, viņas video saņem miljoniem skatījumu "Instagram", "Facebook" un "Tik Tok" kanālos.

Daudzi skatītāji arī atstāj mīļus komentārus, slavējot viņu un viņas komandu par nenogurstošo darbu.

Karolīna rakstīja: "Ak dievs! Tas ir neticami! Lielisks darbs!" savukārt Zoja Klārka piebilda: "Vienkārši pārsteidzoši, labi paveikts! Lielisks darbs."

Bendžamins Stenlijs jautāja: "Kā, pie velna, jūs varat veikt šādu darbu? Visu cieņu par šī uzņemšanos!" 

Foto: Ekrānuzņēmums no video
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu