Ko sola zvaigznes? Jūnija mēneša horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Teo Tarras/Shutterstock.com

Jūnijā svarīgi būt akurātiem lietišķos jautājumos un nekustamā īpašuma lietās. Savukārt saulgriežu laiks piemērots dzīves svinēšanai, bet jābūt uzmanīgiem pie stūres un jāturas tālāk no kašķiem.

Pirmā labā ziņa ir tāda, ka no 4. jūnija planēta Merkurs atkal rāda labvēlīgu vaigu un nav vairs tik lieli pārpratumu, piņķerēšanās un tehnisko ķibeļu riski. Tas gan nav uz visiem laikiem, jo šī planēta tā dēvēto nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli ieņem trīs līdz četras reizes gadā un nākamie periodi būs rudenī un gadumijā. Bet pagaidām kļūst vieglāk.

Taču labās un sliktās ziņas parasti mijas cita ar citu un svarīgs datums ir 5. jūnijs, kad Saturns sāk rādīt negantu vaigu līdz pat 30. oktobrim. Šī planēta cita starpā „atbild” par būvniecības nozari. Skaidrs, ka tagad ir kārstākā celtniecības sezona un atlikt neko nav iespējams, tāpēc ieteikums – būt maksimāli precīziem, nekādas atkāpes no projekta, nekādas paviršības un īpaši jāievēro arī darba drošības noteikumi.

Svarīgs notikums jūnijā ir vasaras saulgrieži, kad astroloģiski Saule nonāk Vēža zodiaka zīmē un sākas astronomiskā vasara. Tas notiek 21. jūlijā plkst.12.14 pēc Latvijas laika, un tad jau tūdaļ arī Jāņu brīvdienas.

Gan Zāļu vakarā, gan Jāņu dienā kopējo fonu noteiks Mēness atrašanās Vērša zodiaka zīmē. Tas ir labs laiks gan saimniecības darbiem, gan dzīves baudīšanai. Taču jābūt apdomīgiem pie stūres un jāsargās no strīdiem, jo ar traumatismu, agresiju un dažādām kataklizmā saistītais Plūtons un Marss veido spriedzes kombināciju. Arī ar jāņuguni tā uzmanīgi.

Jāatgādina, ka vasaras saulgriežu laiks ir ļoti piemērots ārstniecības augu vākšanai. Ja gribas pašu salasītu tēju, tad īstais laiks doties pļavās.

AUNS

Auns uzvilks košas drēbes, ieskatīsies spogulī un būs gatavs doties dzīvē. Par pašapziņas trūkumu nebūs jāsūdzas un tu pratīsi par sevi pastāvēt un pierādīt sava viedokļa pareizību. Daži paziņas un kolēģi palūkosies uz tevi kā no jauna, bet kāds kritizēs. Neņem pie sirds, bet dodies uz priekšu. Jāmeklē jauni ceļi karjerā, varbūt jādomā par savu biznesu. Tikai esi uzmanīgs naudas lietās, labāk iekrāt nekā tērēt. Garajās Jāņu brīvdienās vari ieplānot tālāku ceļojumu kopā ar mīļoto vai citzemju draugus iepazīstināt ar mūsu tautas tradīcijām.

VĒRSIS

Vēlme pēc pārmaiņām, prātā dažādas „spicās” idejas, interese par visu jauno, it īpaši par tehnoloģiju iespējām. Pienācis laiks apgūt jaunas zinības. Programmu gan izvēlies uzmanīgi, lai vari savienot ar darba pienākumiem. Uz pleciem gulsies liela atbildība, jo, iespējams, vajadzēs aizstāt atvaļinājumā esošos kolēģus. Protams, atceries, ka sevi arī jāmīl. Un varbūt pat vairāk par citiem, jo, ja būsi formā, tad visiem labi. Jāņos piemērots laiks, lai dotos ceļojumā. Ja līgosi savā zemē ar savējiem, tad ir vērts apmeklēt publisku izklaides pasākumu.

DVĪŅI

„Vecs draugs kā vīns – jo vecāks, jo labāks,” vēsta kāds sakāmvārds. Tu esi sabiedrisks cilvēks, kuram daudz paziņu, bet, ja patiesi vajadzīgs padoms, tad to sniegs draugi, ar ko kopā pus puds sāls apēsts. Šajā mēnesī sekmīgi parādīsi profesionālo varēšanu un gūsi atzinību, taču atceries, ka „solīts makā nekrīt”. Tāpēc noformē visu juridiski korekti. Jāņos apmeklē kultūras vai izklaides pasākumus, jo, esot mājās, var izcelties domstarpības ar ģimenes locekļiem. Kopīga iziešana dos pozitīvas emocijas. Turklāt pastāv iespējas satikt interesantus cilvēkus un izveidot noderīgas iepazīšanās.

VĒZIS

Jātiek skaidrībā, ko no sirds vēlies, un ko dari tikai pienākuma pēc. Un, ja tā, tad – kāpēc? Ja šķiet, ka darāmā pāri pārēm un tāda kā nasta plecos uzvelta, tad ar steigu kaut kas jāmaina. Neesi uz pasaules viens: līdzās radi, draugi, kolēģi. No acīm nolasīt, kas uz sirds, neviens nevar, tāpēc jārunā. Jo vairāk atklātības, jo labāk. Prātā nāks labas biznesa idejas un veidosies jauni kontakti. Tā kā tev tuvas tautas tradīcijas, tad vislabākā līgošana dabā, lauku sētā vai vietā, kur var izbaudīt „Limuzīna” vai „Skroderdienu” auru.

LAUVA

Šis mēnesis ir ļoti piemērots izaicinājumiem profesionālajā jomā. Paspīdēsi ar zināšanām, liksi lietā pieredzi. Strādāt nāksies diezgan daudz, jo daži kolēģi jau bauda vasaras atvaļinājumu. Ja esi uzņēmies vairāk, nekā darba līgumā paredzēts, tad nekautrējies apspriest naudas lietas. Pārmaiņas vai jaunas vēsmas var ienākt sirdslietās. Nepieņem sasteigtus lēmumus. Līgo vakara burvību vislabāk izbaudīt draugu lokā, atceroties par tradīcijām – ozola vai ziedu vainagam jābūt obligāti, un ugunskurs jāsakur. Smelsies enerģiju.

JAUNAVA

Kamēr citi vaļojas un priecājas par vasariņu, tev darba pilnas rokas. Ik pa laikam pukosies, jo kādi cilvēki vai notikumi izjauc noteikto lietu kārtību, kas tev tik svarīga. Bet tāda reiz nu ir dzīve! Dienas paies nemierīgi, var mainīties apstākļi, norunas un domas. Noteikti atrodi laiku atpūtai, izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, festivālus. Radošas aktivitātes iedvesmos un dos iespēju iepazīt interesantus cilvēkus. Jāņos atver sirdi mīlestībai. Romantiski piedzīvojumi, vētrainas kaislības... Interesanti gan – kāpēc zinātnieki stāsta, ka papardes neziedot?

SVARI

Darbā kā jau darbā, viss ritēs savu gaitu. No tevis gaidīs idejas un tās būs, taču strādāsi bez īpaša entuziasma. Varbūt jāņem atvaļinājums un jābauda vasara? Atskārtīsi, ka mājās atbildīgi pienākumi un saimniecības darbi, bet pārāk ar tiem aizrauties nevajadzētu. Apdari pašu nepieciešamāko, bet nesāc vērienīgas pārbūves vai remontu. Daudz auglīgāka būs pievēršanās attiecību tēmai – ir labs laiks, lai gūtu saskaņu. Tāpat arī prieks no tikšanās ar draugiem - Jāņus vajadzētu svinēt lustīgā, labā kompānijā. Paziņu lokā var parādīties interesanti cilvēki.

SKORPIONS

Stratēģiskās plānošanas laiks. Radīsies labas idejas, kā arī potenciālie sadarbības partneri. Tu gan esi individuālais spēlētājs, tāpēc visu rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz: pārbaudi, pārliecinies, izrēķini. Šis mēnesis vairāk piemērots sagatavošanās darbiem. Cita starpā varbūt kaut kas jauns jāiemācās, jo dzīve un tehnoloģiju attīstība traucas uz priekšu teju vai gaismas ātrumā. „Derīgāk vairot zināšanas, nekā zeltu,” vēsta sens teiciens. Bet, protams, viss, ko iemācīsies, noderēs arī peļņas palielināšanai nākotnē. Līgo vakarā ļaujies romantiskiem piedzīvojumiem.

STRĒLNIEKS

Veiksmīgi kārtosi lietišķas darīšanas, un zināsi, kur ar kādiem jautājumiem jāvēršas, lai panāktu rezultātu. Aktualizēsies peļņas tēma, un var pavērties jaunas iespējas. Taču rūpīgi izvērtē priekšlikumus un ievāc informāciju – lai no vilka bēgdams, lācim neuzskrien. Ikdienā ar finansēm rīkojies uzmanīgi – neļaujies atlaižu vilinājumam un sargies no nepārdomātiem pirkumiem. Īpaši riski iztērēties par saimniecības vajadzībām. Jāņos organizē līgošanu seno, labo tautas tradīciju garā: ar meijām, vainagiem, miestiņu un ugunskuru. Daudz prieka un enerģijas.

MEŽĀZIS

Tev tīk stabilitāte un lietu kārtība – kad ir skaidrs, ka saule konkrētā laikā aust un konkrētā laikā riet, un, ka bankas kontā konkrētā dienā parādās noteikta summa. Šajā mēnesī pirmajā vietā finanšu tēma. Padomā, kā vari palielināt ienākumus. Iespējas var būt dažādas, sākot ar karjeru un beidzot ar privāta biznesa attīstīšanu. Ar ieguldījumiem gan esi uzmanīgs, tāpat arī neaizdod un neaizņemies. Brīvajā laikā daudz darba mājās. Lai neizceltos strīdi, jau laikus vienojies ar savējiem, ko darīt vispirms. Jāņus svini rāmi, bez vētrainām izklaidēm.

ŪDENSVĪRS

Dvēsele ilgosies pēc nelielas vientulības devas. Aizbrauc kaut kur pie dabas vai siltos vakaros vienkārši paklejo pa pilsētu. Tādējādi atkal smelsies enerģiju, un tā ļoti būs nepieciešama darbā vai biznesā, jo šis mēnesis gludu ceļu nesola. Var izjukt norunas, iespējamas atkāpes no līgumos noteiktā un risināmi ārkārtas jautājumi. Tomēr kādā brīdī secināsi, ka pūles ir tā vērtas, jo bankas konts pildās. Būtiskas arī attiecības ar otro pusīti. Izrunājies par to, kas svarīgs, un nestrīdies par niekiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās. Iespējams, jāņuguņu gaismā.

ZIVIS

Daudzkrāsainas emocijas, tikai jāsargās to iespaidā pieņemt būtiskus lēmumus. Ja dodama svarīga atbilde, mierīgi apdomā un izvērtē. Izvairies no konfliktsituācijām un pārliekas enerģijas tērēšanas tur, kur nav atdeves. Necīnies ar vējdzirnavām, diez vai uzvarēsi! Darbā īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc velti vairāk laika sev, sabiedriskām aktivitātēm un mīļotajam cilvēkam. Brīvdienās prieku sagādās izbraucieni – ar ģimeni vai tuviem draugiem. Jāņos sirds ilgosies pēc romantikas. Dodies ar mīļoto dabā, nelielā draugu lokā. Brīvajiem ļaudīm iespējas atrast papardes ziedu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu