Divas dienas pēc tiesas prāvas noslēgšanās Džonijs Deps pārsteidz koncertā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen noslēdzās tiesas prāva, kurā aktieris Džonijs Deps apsūdzēja savu bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu apmelošanā un neslavas celšanā. Nu Deps iepriecinājis savus talanta cienītājus ar muzikālu pārsteigumu. 

Džonijs Deps atgriezās pie savām muzikālajām saknēm divas dienas pēc tam, kad advokāti sniedza noslēdzošos argumentus tiesas prāvā par neslavas celšanu.

Aktieris pārsteidza fanus Džefa Beka koncertā, kas norisinājās Apvienotajā Karalistē. Deps kāpa uz skatuves ar savu ģitāru kopā ar Beku, lai izpildītu viņu 2020. gada kopdarbu "Isolation". Viņi arī izpildīja kaverversiju Mārvina Geja dziesmai "What’s Going On" un Džimija Hendriksa dziesmai "Little Wing".

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, bija plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu