Finansiālā veiksme vai jauna mīlestība? Astrologi prognozē, kāda vasara būs katrai Zodiaka zīmei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Allexxandar/Shutterstock.com

Ilgi gaidītā vasara ir klāt un astrologu pareģojumi uzņem apgriezienus. Laiks noskaidrot, kas Zodiaka zīmes sagaida nākamajos trīs mēnešos. 

Auns

Ir pienācis laiks atcerēties, ka sports dara brīnumus: ja veltīsi laiku treniņam un strādāsi pie savas stājas, vari uzlabot savu figūru. Vasarā mīlas frontē Aunus sagaida pārsteigumi: īslaicīgs flirts var pārvērsties par nopietnu romantiku. Finansiālās grūtības pāries, ja nopietni uztversiet savu darbu.

Vērsis

Pirmais vasaras mēnesis būs visveiksmīgākais – varēsi doties atvaļinājumā, veikt lielus pirkumus. Nākotnē jums būs jāsamazina darba apjoms, lai izvairītos no noguruma. Savu laiku sadaliet saprātīgi, lai nepārslogotos darbā. Profesijā labvēlīgi ņems vērā jūsu radošos priekšlikumus.

Dvīņi

Pievērsiet uzmanību radiniekiem un draugiem. Mēģiniet atrisināt vecās pretrunas un izlīgt mieru ar tiem, ar kuriem jūs strīdaties. Ja neatrisināsiet šo problēmu tagad, jūs uz ilgu laiku zaudēsiet uzticību. Grūtības radīsies profesionālajā jomā. Taču Dvīņi visu savu enerģiju novirzīs to risināšanai, tāpēc līdz vasaras beigām situācija nostabilizēsies.

Vēzis

Vasaras pirmajā pusē tev prātīgi jāizvērtē situācija un jāizlemj, ko īsti vēlies. Plānojiet savas darbības un ķerieties pie lietas: zvaigznes dod jums iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Atstājiet veco pieredzi pagātnē: ir pienācis laiks sākt no jauna ar tīru lapu.

Lauva

Vasaras sākums ir labākais laiks atpūtai, sauļošanās un pozitīvās enerģijas lādiņš ir tas, kas šobrīd vajadzīgs. Jūlijs nesīs dzīvesprieku un karjeras kāpumus, kā arī finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Augustā gaidāmas patīkamas tikšanās, randiņi un kaislīgi romāni.

Jaunava

Atvaļinājums jāsāk plānot jūnija pirmajās dienās. Jāpiedzīvo notikumiem bagāta vasara: atradīsi savu mīlestību un varēsi uzlabot savu finansiālo stāvokli. Iespējams, augustā sāksies kāds romantisks notikums. Esi uzmanīgs pret sevi un ieklausies intuīcijā, lai nekļūdītos izvēloties.

Svari

Tavā dzīvē tuvojas balta svītra – sagaidi pozitīvas pārmaiņas radošajā, personiskajā un profesionālajā jomā. Ja rodas problēmas ar dokumentiem, sazinies ar speciālistu: ir svarīgi izkļūt no šīs situācijas bez zaudējumiem.

Skorpions

Vasarā negaidiet stabilitāti – tā būs piedzīvojumu pilna. Prieku nomainīs vilšanās: Skorpionam noteikti nebūs garlaicīgi. Esi uzmanīgs uz ceļa, neiesaisties konfliktos un turies tālāk no ekstrēmām izklaidēm.

Strēlnieks

Lai piesaistītu veiksmi, jums būs jākļūst par piedzīvojumu meklētāju. Vasarā nāks interesanti piedāvājumi: ieklausies savā intuīcijā, pirms piekrīti. Esi piesardzīgs, parakstot dokumentus. Tavs finansiālais stāvoklis būs stabils: veiksmīgi pabeigsi projektus un gūsi labu peļņu.

Mežāzis

Mežāži ir likteņa lutināti: vasarā viņi izbaudīs panākumus, īstenos savus radošos plānus. Jūnija sākums var būt drudžains, taču turpinot dzīve ritēs pēc stabila grafika. Mežāži spēs radikāli mainīt savu tēlu, atklāt sevī jaunas spējas. Atpūta pie dabas un iespaidu maiņa viņiem nāks par labu.

Ūdensvīrs

Planētas atrodas labvēlīgā stāvoklī biznesa uzņēmumiem, lielām investīcijām. Smags darbs un neatlaidība palīdzēs pārvarēt darba krīzi. Ja domājat par aktivitāšu maiņu, izmantojiet iespēju jūlijā: var parādīties interesanti piedāvājumi.

Zivis

Daudzsološas būs jaunas radošas idejas. Padomājiet, kā piesaistīt klientus, mēģiniet ieinteresēt priekšniekus projektos. Esiet gudrāks tēriņos: tagad nav īstais laiks izšķērdēt naudu. Pievērsiet uzmanību savam mīļotajam – viņa dzīvē ir pienācis grūts periods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu