VIDEO Vīrietis, kurš iesita sievietei, atlaists no darba. Jaunākā informācija par taksistu konfliktu Rīgā

Papildināts plkst. 17.58
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Divu taksometru vadītāju konflikts.
Divu taksometru vadītāju konflikts. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 1. jūnijā, Rīgā noticis konflikts starp diviem taksometru vadītājiem. Sociālā tīklā "Facebook" publicēts video, kurā redzams, ka "Bolt" taksometra vadītāja pienāk pie "Baltic Taxi" automašīnas. Tās vadītājs izkāpj no transportlīdzekļa un iesit sievietei pa seju.

Trešdien sociālajos tīklos izplatījies video, kurā redzams, ka "Baltic Taxi" šoferis ar automašīnas numura zīmi "TQ-7329" Rīgā, uz Kalnciema ielas, ar roku iesit transporta platformas "Bolt" taksometra šoferei. Konflikts starp diviem taksometru vadītājiem notika Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā.

Video: Divu taksometru vadītāju konflikts Rīgā

"Apollo" sazinājās ar Valsts policiju (VP) un taksometru pakalpojumu sniedzējiem, kas šobrīd skaidro notikušo.

"Šis ir zīmola franšīzes ņēmējs. Šāda rīcība nav savienojama ar mūsu zīmola vērtībām. Jau ir sagatavota dokumentācija par franšīzes līguma laušanu," norāda "Baltic Taxi" izpilddirektors Viktors Jankovičs. 

Persona, kurai šoferis uzbruka, aicināta vērsties policijā.

Valsts policija izvērtēja video redzamo situāciju.

"VP Rīgas Zemgales iecirknī tika uzsākts administratīvā pārkāpuma process par huligānismu, lai noskaidrotu konfliktā iesaistītās personas un precīzus notikušā apstākļus," norāda VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Kā skaidroja Naglis, konkrētais "Baltic Taxi" šoferis jau šobrīd nodevis visu aprīkojumu uzņēmuma rīcībā un pārtraucis darbu. "Tas ir nepieņemami un nekādā veidā neatbilst mūsu korporatīvajiem standartiem," pauda Naglis.

Viņš arī pauda, ka "Baltic Taxi" vērsīsies Autotransporta direkcijā ar aicinājumu konkrētajam šoferim anulēt viņa taksista licenci.

Vienlaikus Naglis arī atklāja, ka uzņēmums pieprasīs videoierakstu no SIA "Rīgas satiksme", kuras autobuss atradās tieši aiz abu konfliktā iesaistīto vadītāju automašīnām, lai izpētītu incidentu pilnībā, jo internetā publiskotajā video ir redzama tikai konflikta otrā daļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu