VIDEO ⟩ Mežciemā vairāki vīrieši sarīko pamatīgu jandāliņu daudzstāvu mājas pagalmā - mašīnas apmētā ar akmeņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Mežciemā, kādas daudzstāvu mājas iedzīvotājus pārsteidzis strīds starp vīriešiem, kuri bļaustījušies pagalmā. Vienam rokās ir bijis koks, bet otrs no zemes ņēmis akmeņus un metis, apskādējot spēkratus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Konflikts starp vīriešiem izcēlies pie veikala Mežciemā, bet turpinājies daudzstāvu māju sētā Hipokrāta ielā. Iespējams, neviens strīdā neiejauktos un tas pēc laika pieklustu, bet tad, kad viens no iesaistītajiem ņēmis akmeņus un tos metis pa saviem oponentiem, jandāliņu pamanījuši vietējie iedzīvotāji un piefiksējuši, ka akmeņi trāpījuši sētā novietotajiem spēkratiem, tos bojājot.

Vietējais iedzīvotājs stāsta, ka savā starpā strīdējās trīs līdz četri vīrieši: "Viens no viņiem bija lecīgs. Viņi gribēja paši savu draugu dauzīt, sāka ar kokiem, akmeņiem apmētāt viens otru, visi tie "lādiņi" nejauši trāpīja mašīnām, bet spēkratu īpašnieki neko nedarīja lietas labā, lai glābtu savus auto."

Mašīnu īpašnieki nolēmuši konfliktā neiesaistīties un uz notikuma vietu izsaukuši likumsargus.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis stāsta, ka uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas (VP) darbinieki, vīrietis aizturēts un nogādāts VP, kur vērtēs viņa atbildību par mantas tīšu bojāšanu.

Ir bojātas divas automašīnas, bet paši konfliktā iesaistītie par savu strīdu nevēlējās vērsties policijā un to, šķiet, atrisināja pārrunu ceļā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu