Aktieris Deps uzvarējis tiesas prāvā pret savu bijušo sievu Hērdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Joe Seer/Shutterstock.com

Trešdien, 1. jūnijā, tika paziņots galējais spriedums aktieru Džonija Depa un viņa bijušās sievas, aktrises Amberas Hērdas lietā.

Britu raidsabiedrība BBC paziņojusi, ka Deps uzvarējis tiesas prāvā pret savu bijušo sievu Hērdu.

Zvērinātie norāda, ka Hērda ir apmelojusi savu bijušo vīru Depu 2018. gada "Washington Post" rakstā, kurā norādīja, ka cietusi no vardarbības. Tāpat zvērinātie ir norāda, ka visa informācija, ko paudusi Hērda ir bijusi nepatiesa.

Kā vēsta BBC, ārpus tiesas zāles notiek svinības. Depa fani ārpusē kliedzot viņa vārdu, kamēr tiek nolasīts galīgais spriedums.

Tiesa piešķīrusi Depam 15 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju zaudējumu atlīdzināšanai un izdevumu segšanai.

Tiesa arī lēma par labu Hērdai, konstatējot, ka viņa ir apmelota ar Depa advokāta Ādama Valdmena paziņojumiem laikrakstam "Daily Mail", nosaucot viņas apgalvojumus par ļaunprātīgu "mānīšanu". Par to tiesa viņai piešķīra zaudējumu atlīdzību divu miljonu dolāru apmērā.

Arī Džonijs Deps pēc žūrijas sprieduma ir izplatījis paziņojumu: "Pirms sešiem gadiem uz visiem laikiem mainījās mana dzīve, manu bērnu dzīve, tuvāko cilvēku dzīves, kā arī to cilvēku dzīves, kuri daudzus, daudzus gadus mani ir atbalstījuši un ticējuši. Viss vienā acumirklī."

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, bija plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu