"Vilšanās, ko jūtu, ir vārdos neaprakstāma!" Hērda nāk klajā ar paziņojumu pēc zaudētās tiesas prāvas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Aktrise Ambera Hērda trešdien, 1. jūnijā, pēc zaudējuma tiesas prāvā bijušajam vīram Džonijam Depam, nākusi klajā ar paziņojumu savā "Instagram" profilā.

Hērda raksta: "Vilšanās, ko jūtu šodien, ir vārdos neaprakstāma. Man sāp sirds, ka pierādījumu kalns joprojām nebija pietiekams, lai izturētu sava bijušā vīra nesamērīgo spēku, ietekmi un varu."

"Vēl vairāk esmu vīlusies par to, ko šis spriedums nozīmē citām sievietēm. Tā ir neveiksme. Tas novirza laiku atpakaļ uz laiku, kad sieviete, kas runāja un izteicās, varēja tikt publiski apkaunota un pazemota. Tas kavē ideju, ka vardarbība pret sievietēm ir jāuztver nopietni," viņa norāda.

Hērda uzskata, ka "Džonija advokātiem izdevās panākt, ka žūrija ignorēja galveno jautājumu par vārda brīvību un ignorēja pierādījumus, kas bija tik pārliecinoši, ka mēs uzvarējām tiesā, kas norisinājās Apvienotajā Karalistē".

"Man žēl, ka zaudēju šo lietu. Bet vēl skumjāka es esmu par to, ka, šķiet, esmu zaudējusi tiesības, kuras man kā amerikānietei uzskatīju, ka pieder, — runāt brīvi un atklāti," viņa norāda.

1. jūnija vakarā tika pieņemts galējais lēmums Hērdas un Depa tiesas prāvā - Deps uzvarējis tiesas prāvā pret savu bijušo sievu. Zvērinātie norādīja, ka aktrise nepamatoti apsūdzējusi savu bijušo vīru.

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, bija plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu