Deps pēc uzvaras prāvā: Es biju parādā saviem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 1. jūnijā, Holivudas aktieris Džonijs Deps uzvarēja tiesas prāvā par neslavas celšanu pret bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu, kuru viņš iesūdzēja tiesā saistībā ar apsūdzībām par vardarbību ģimenē.

Pēc sprieduma paziņošanas Deps trešdien nāca klajā ar paziņojumu: "Jau no paša sākuma šīs lietas ierosināšanas mērķis bija atklāt patiesību neatkarīgi no iznākuma."

"Runājot patiesību, es jutu, ka biju parādā saviem bērniem un visiem tiem, kuri ir palikuši nelokāmi, atbalstot mani. Jūtos mierā, zinot, ka beidzot esmu to paveicis.

Zvērinātie atgrieza manu dzīvi. Es esmu patiesi pateicīgs," tā Deps.

Savukārt Ambera Hērda savā paziņojumā pauda vilšanos par šādu iznākumu. "Vilšanās, ko jūtu šodien ir vārdos neaprakstāma. Man sāp sirds, ka pierādījumu gūzma joprojām nebija pietiekama, lai izturētu mana bijušā vīra nesamērīgo spēku, ietekmi un varu."

"Man ir vēl lielāka vilšanās par to, ko šis spriedums nozīmē citām sievietēm," teikts Hērdas paziņojumā. "Tā ir neveiksme. Tas atgriež atpakaļ laiku, kad sieviete, kas runā un iestājas par sevi, var tikt publiski apkaunota un pazemota. Tas atkāpjas no idejas, ka vardarbība pret sievietēm ir jāuztver nopietni."

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, bija plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu