Trīs Zodiaka sievietes, kurās iemīlas teju visi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ariadna22822/Shutterstock.com

Astrologi nosauc trīs sievietes, kuras liks otrās pusītes elpai aizrauties ik reizi, kad viņas ienāks telpā. Uzzini, kuras tās ir!

Svari

Būdama ārkārtīgi sievišķīga, viņa ir vienlaikus inteliģenta, daiļrunīga un aktīva. Nonākusi grūtā situācijā, Svaru sieviete var kļūt pavisam bezpalīdzīga un uzvedīsies kā īsta dāma – viņa atradīs glābiņu pie otrās pusītes.

Svaru sievietei ir izsmalcinātas manieres, viņa ģērbjas eleganti, lieto patīkamas smaržas, mīl dārgas rotaslietas un cenšas ieskaut sevi ar greznību, bet tajā pašā laikā viņai ir lieliska humora izjūta un asa mēle. 

Svaru sievietes ir ļoti paškritiskas. Viņas vienmēr iet līdzi laikam un dara visu iespējamo, lai izceltos konkurentu pūlī.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietei ir augstas prasības. Viņa uzstāj, lai mīļotais pret viņu izturas ar pienācīgu cieņu. Viņa ir jūtīga un ļoti gudra.

Ūdensvīra sieviete mīl ballēties, sabiedrībā jūtas kā karaliene un vienmēr ir gatava pēdējā brīdī pieņemt ielūgumu uz pasākumu no kāda, kas viņai patīk. Viņa neprot melot.

Šīs Zodiaka zīmes sieviešu neparedzamība padara komunikāciju ar viņām interesantu. Burvīgie un pieticīgie Ūdensvīri var pārsteigt sarunu biedru ar veselu kaislību strūklaku, liekot apjukt pat vīriešiem, kuri sevi uzskata par ekspertiem sieviešu psiholoģijā.

Viņai patīk skaistas lietas, tostarp cilvēka ķermenis, tāpēc komplimenti par viņas figūru būs tieši laikā. 

Jaunava

Jaunava ieņem pirmo vietu pavedinošo sieviešu reitingā. Viņa ir tikpat emocionāla kā citas sievietes, taču viņa zina, kā labi pārvaldīt savas jūtas. Viņas iekšējās tieksmes gandrīz vienmēr tiek turētas noslēpumā. Viņa sevi uztver nopietni un ar cieņu. Viņa ir noslēpumainā sieviete.

Jaunava spēj būt dāsna, pacietīga un laipna, taču tajā pašā laikā viņa ir mērķtiecīga un vienmēr pakļaujas prātam, nevis sirdij.

Viņa zina, ko vīrietis vēlas. Ja viņš pats nesaprot, viņa palīdzēs viņam analizēt situāciju. Jaunava ir lieliska analītiķe. Ja viņa apprecas, tad parasti tas nenotiek agri un bieži vien pēc aprēķina. Jaunavas vienīgais trūkums ir neiecietība pret kritiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu