VIDEO ⟩ Zolitūdē mājas pagalmā sadeg auto. Iespējams, noticis ļaunprātīgs uzbrukums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Photo Spirit/Shutterstock.com

Īssavienojums ir biežākais automašīnu degšanas iemesls. Vairumā gadījumu, izmeklējot šādus ugunsgrēkus, policisti arī secina, ka lieta jāizbeidz. Naktī uz ceturtdienu, 2. jūniju, notikušais uzliesmojums Zolitūdē, iespējams, izraisīts apzināti, vēsta raidījums "Degpunktā"

Plkst. 2.30 Zolitūdē, Priedaines ielā, nogranda divi sprādzieni. Ar spēcīgu uzliesmojumu aizdegās kāds mikroautobuss "Mercedes", un neilgi pēc tam sāka degt tam līdzās esošais "Ford" busiņš. Daudzi apkārtējo māju iedzīvotāji pamodās no izbīļa.

Vietējie iedzīvotāji apgalvo, ka liesmas radītas apzināti. Nekādu šaubu, ka kaimiņa busiņš dedzināts tīšām, apskatot postažu, nav arī "Ford" busiņa īpašniekam.

Dedzinātāji ir divi, visticamāk, gados jauni vīrieši. Iespējams, uz Priedaines ielu atbraukuši ar auto, ko atstājuši kaut kur Zolitūdes ielas pusē.

Dedzinātāju mērķa objekts - "Mercedes" busiņš – pieder pasākumu rīkotājiem, firmai "Bon Event Installations". Kompānijas vadītāja pieļauj, ka atriebušies konkurenti, bet nav īsti saprotams, par kādiem grēkiem.

Viņas vīrs pieļauj vēl divas versijas, kāpēc uzbrukts ģimenes īpašumam. Iespējams, atriebību pasūtījusi vīrieša bijusī dzīvesbiedre, bet ticamāks gan šķiet scenārijs par kāda namu apsaimniekotāja roku darbu.

Vīrietis nesen nonācis konfliktā ar pārvaldnieku un nolēmis, ka jāatsakās no viņa pakalpojumiem. Policijā šīs versijas ir uzklausītas un sākts kriminālprocess. Ikviens, kura rīcībā ir ziņas, kas var palīdzēt izmeklēšanai, ir aicināts sazināties ar policistiem pa tālruni 110 vai rakstīt e-pastu (kanc.zemgale@riga.vp.gov.lv). Anonimitāti likumsargi garantē.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu