FOTO un VIDEO ⟩ Vairāk nekā 70 korgiju Balmorālas pilī godina karalieni Elizabeti II platīna jubilejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vairāk nekā 70 korgiji un to īpašnieki pulcējas Balmorālas pilī, lai godinātu karalieni Elizabeti II platīna jubilejā
Vairāk nekā 70 korgiji un to īpašnieki pulcējas Balmorālas pilī, lai godinātu karalieni Elizabeti II platīna jubilejā Foto: @My London/Facebook

Vairāk nekā 70 korgiji un to īpašnieki sestdien, 4. jūnijā, pulcējas Balmorālas pilī, lai godinātu Apvienotās Karalistes karalieni Elizabeti II platīna jubilejā, vēsta medijs "Insider".

2. jūnijā tika atklātas svinības par godu karalienes Elizabetes II platīna jubilejai - 70 gadiem Apvienotās Karalistes tronī. Vairāk nekā 70 korgiju un to īpašnieki godināja karalieni Balmorālas pilī.

Foto: Korgiji Balmorālas pilī godina karalieni Elizabeti II platīna jubilejā

Pasākumu organizēja Skotijas korgiju biedrība un Apvienotās Karalistes korgiju klubs. Kopš 1945. gada karalienei Elizabetei II ir piederējuši vairāk nekā 30 korgiju.

Video: Korgiji pulcējas pie Balmorālas pils

"Apollo" jau ziņoja, ka 6. februārī apritēja 70 gadu, kopš Elizabete II, kas 21. aprīlī nosvinēja 96. dzimšanas dienu, kļuva par Lielbritānijas karalieni.

18. gadsimtā ieviestā karaliskā tradīcija paredz, ka britu monarha oficiālā dzimšanas diena neatkarīgi no īstā datuma tiek atzīmēta jūnijā. Šogad karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinības norisinās kopā ar platīna jubileju.

Svētki ilgs četras dienas un tiks svinēti visā valstī, miljoniem cilvēku piedaloties dažādos pasākumos un izklaidēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu