Felipe Gabriels ar draugiem lepni uzdzīvojis Monako

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīlietis Felipe Gabriels saviem draugiem basketbolistiem sarūpēja neaizmirstamas brīvdienas – uzaicināja apmeklēt prestižās Formula 1 sacensības Monako.

Klātienē skatīt prestižās Formula 1 sacensības Montekarlo ielās bija devies Felipe Gabriels ar draudzeni Tainu, NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis ar draudzeni Lauru, kā arī basketbolists Žanis Peiners ar sievu Alīnu. 

"Pagājušajā gadā biju formulas sacensībās Amerikā. Tur iepazinos ar vienu labu cilvēku, kurš man šīs biļetes sagādāja," intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" skaidro Felipe. 

Vietā, kur pārīši vērojuši sacīkstes, biļete vienam cilvēkam maksājusi vairāk nekā 8000 eiro. Kompānija Francijas Rivjērā pavadījusi piecas dienas.

"Bijām apmetušies skaistā villā. To uzsauca Kristaps un Žanis, tāpēc man nav ne jausmas, cik tā maksāja.

Mums bija tāda noruna – es sadabūju biļetes, viņi parūpējas par dzīvošanu. Monako viss ir ļoti dārgs. Lai tiktu pie galdiņa restorānā vai klubā, jāstāv rindā un ir baigi grūti tikt kaut kur iekšā. Kādā restorānā, redzot, ka esam kopā ar Kristapu, viņa fani uzaicināja mūs pie sava galdiņa.

Tā galdiņa rezervācija vien maksāja 100 000 eiro. Mums gan nevajadzēja maksāt, jo, kur ir Kristaps – tur visas durvis vaļā," skaidro Felipe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu