Medijs: Ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda pārcēlusies uz dzīvi Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/svetlanaloboda

Ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda pametusi Krieviju un kopā ar bērniem pārvākusies uz dzīvi Latvijā, vēsta portāls "Womanhit". 

Saistībā ar Lobodas aso kritiku, kas vērsta pret Krievijas varas iestādēm, kā arī atbalstu Ukrainai, dziedātājai uz 50 gadiem aizliegts iebraukt Krievijā.

Kā vēstīts vietnē "Telegram", Lobodu ģimene dzīvo Jūrmalā, blakus dziedātāja Valērija Meladzes īpašumam. Klīst runas, ka Svetlana iekārtojusi savu vecāko meitu privātā starptautiskā skolā "Exupery",  kur mācības notiek četrās valodās, tostarp krievu valodā.

Atgādinām, ka šī gada martā Loboda vietnē "Instagram" dalījās ar teju piecu minūšu garu video, kur redzama kādā Latvijas vairumtirdzniecības vietā, iegādājoties higiēnas preces, pamperus, pārtiku bērniem, kā arī ilgi uzglabājamu pārtiku - makaronus, rīsus, griķus.

"Šodien miljoniem ukraiņu ir zaudējuši visu! Viņi bija spiesti pamest savas mājas un atstāt visu, kas viņiem bija, lai tikai glābtu savas dzīvības. Jau no karadarbības sākuma mans birojs tika pārtaisīts par brīvprātīgo štābu.

Katru minūti sniedzu vispusīgu palīdzību viņu darbā un daru visu, kas manos spēkos, lai katrs cilvēks varētu saņemtu vismaz pirmās nepieciešamības preces," pie publiskotā video rakstīja Loboda, uzsverot, ka ir gatava tērēt vairākus tūkstošus eiro, lai iegādātos autiņbiksītes un maisījumus bērniem, kas mirst no bada.

Tāpat viņa pateicās visiem, kuri kopā ar viņu strādā kā brīvprātīgie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu