VIDEO "Ar muguru ielidoja sānā." Automašīnas vadītājs notriec mopēdistu. Cietušais nogādāts mediķu rokās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādu jaunu vīrieti, kas braucis ar īrētu mopēdu, Grīziņkalnā notriekusi vieglā automašīna. Cietušais guvis nopietnas traumas un nogādāts ārstniecības iestādē, otrdien, 7. jūnijā, ziņo raidījums "Degpunktā".

Mopēda braucēja ceļu Grīziņkalnā aizšķērsoja vieglais auto, kas gribēja ātri pārbraukt pāri galvenajam ceļam. Pa Pērnavas ielu braucošo mopēdistu notrieca "Škoda" automašīna, kas izbrauca no Vārnu ielas virzienā uz Ata ielu.

Mopēda vadītājs pēc trieciena "Škoda" automašīnas sānos pārlidoja tai pāri un atsitās pie krustojuma stāvošajā "Renault" transportlīdzeklī. Avārijas liecinieki nekavējoties zvanīja mediķiem.

Aculiecinieks Aleksandrs sadursmi redzēja spogulī, sēžot savā automašīnā. Viņš stāsta, ka uz notikuma vietu izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, pajautāts, kā cilvēks jūtas. Viņam sāpēja kāja un labais sāns. Mediķi informē, ka cietušais guvis nopietnas traumas, esot pie samaņas, stabilā stāvoklī nogādāts ārstniecības iestādē.

Aleksandrs sacīja, ka vīrietis ar muguru ielidoja iekšā spēkratā.

Ne "Škoda" šoferis, ne "Renault" vadītājs nevēlējās komentēt notikušo. Tā kā "Škoda" vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošo mopēdistu, par vainīgu notikušajā, visticamāk, tiks atzīts viņš.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu