Dziedātāja Alise Haijima sākusi jaunas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" pirmās sezonas dalībniece Alise Haijima, viesojoties pie Valda Meldera kanāla STV Pirmā! rubrikā "Kad satiekas Viņš un Viņa", atklāja, ka sākusi jaunas attiecības. 

Haijima neslēpa, ka savas eksotiskās ārienes dēļ Latvijā saņem uzmanību no pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Vaicāta, kas pašai Alisei ir svarīgi, meklējot partneri, viņa atzina, ka galvenais ir balanss: "Man vajag, lai vīrietis ir ar savu raksturu. Tāds, kurš var pateikt - nē, es to nedarīšu. Bet tajā pašā laikā - sievu klausa."

Uz Meldera piebildi, ka mūždien sievietēm vajadzīgs kas tāds, kas dabā nemaz nepastāv, Alise atbildēja, ka pastāv gan, jo viņas pašreizējais draugs ir tieši tāds.

"Es viņu mīlu par to, ka viņš māk ar savu galvu domāt. Ja viņš klausītu visu, ko es saku, tas nozīmē, ka viņš klausītu arī visus citus un pēc tam man jau būs sliktāk," atklāj Alise.

Atgādinām, ka pērn Alise piedalījās šovā "Mīla kemperī", kur jau no raidījuma sākuma satuvinājās ar puisi vārdā Rūdolfs. Uzvarētāju pāris pēc nopelnītās divvientulības Spānijā tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

Vēl pirms dalības šovā Alise atzina, ka bija saderinājusies, taču drīz vien pēc šī nopietnā soļa izira viņas un mīļotā vīrieša divus gadus ilgās attiecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu