Galkins uzstāšanās laikā pasmejas par Kremļa propagandistiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari”
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari” Foto: Jānis Škapars/TVNET

Komiķis Maksims Galkins, kurš Izraēlā dzīvo jau vairāk nekā divus mēnešus, uzstāšanās laikā izsmējis Kremļa propagandistus.

Maksims Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu. Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem. 

Vienā no pasākumiem, kas norisinājās Izraēlā, Galkins iesmējis par Kremļa propagandistiem, tostarp Olgu Skabajevu un Vladimiru Solovjovu.

"Es saku: "Karam nē!", viņi mani sauc par nodevēju. Viņi saka: "Mēs veicam šo "specoperāciju", lai pabīdītu NATO tālāk no Krievijas robežām." Tas ir normāli? Patīk, nepatīk - NATO paplašinās," saka Galkins publicētajos videomateriālos. 

Galkins jokoja, ka propagandisti Skabajeva un Solovjovs drīzumā varētu iebrukt arī citās valstīs, ne tikai Ukrainā.

"Zviedrija taču arī gatavojas aliansei. Es jau redzu tos protestus pret skandināviem. Es jau redzu, kā Skabajeva sadedzina "ABBA" albumu. Es jums saku, ka tas vairs nav aiz kalniem. Zviedru sienu nodēvēs par "lazalku", saunu par "sauso parku", zviedru galdu par "aprijamo" un, protams, aizliegs Selmas Lāgerlēvas un Astrīdas Lindgrēnas pasakas.

Es jau redzu Solovjovu, ka viņš stāv un kliedz: "Karlson!", iesmēja Galkins.

Jau ziņots, ka Maksims Galkins, kurš ar ģimeni kopš kara sākuma uzturas Izraēlā, aizvadījis tur savus pirmos koncertus.

Galkins vietnē "Instagram" ievietoja video no uzstāšanās divās Izraēlas pilsētās - Telavivā un Beerševā.

Publiskotajos kadros redzamas un dzirdamas stāvovācijas. Galkins, turot rokās ziedus un uzrunājot sanākušos, sacīja:

"Es esmu jums ļoti pateicīgs, paldies par jūsu uzticēšanos. Novēlu laimi, veselību, mieru, protams. Es vēl atbraukšu pie jums. Kaut gan... Varbūt nemaz neaizbraukšu prom."

Iepriekš Galkins sacīja, ka daļu no koncertu ienākumiem ziedos Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists. Viņš arī neizslēdza iespēju uzstāties Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu