VIDEO ⟩ Piedzēries šoferis izraisa virkni bīstamu situāciju un vismaz trīs avārijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Netālu no Baltezera trešdien, 8. jūnijā, cilvēki iesaistījās kāda pārgalvīga šofera vajāšanā – "Chevrolet" braucējs vairākkārt uz ceļa provocēja bīstamas situācijas un pamanījās izraisīt vismaz trīs avārijas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aculiecinieks stāsta, ka braucis cauri Ādažiem, kad ieraudzījis šoferi, kas uz ceļa uzvedās savādi. Tad pats iebraucis "Circle K", bet pēcāk atgriezies uz šosejas, lai dotos uz Rīgu.

Uz Baltezera šosejas iepriekš redzētais šoferis viņam ļoti bīstami tuvu pietuvojies, uzsitis pa aculiecinieka mašīnu, tad apdzinis to un pēc tam trāpījis vēl vienam braucējam. Pēcāk avārijas izraisītājs ielidoja margās.

Vajāšana noslēdzās bez smagām sekām pašam pārkāpējam un citiem iesaistītajiem.

Valsts policijas Ceļu policijas bataljona 7. rotas inspektors Vitālijs Kompaņijecs norādīja, ka autovadītājs izraisīja divus ceļa satiksmes negadījumus, bija alkohola reibumā.

Aculiecinieki nobloķēja pārkāpējam ceļu un izsauca ceļu policiju. Pret vadītāju sākti trīs administratīvie procesi – par braukšanu reibumā, aizbēgšanu no avārijas vietas un ceļa satiksmes negadījuma izraisīšanu. Vīrietis bija braucis 1,93 promiļu reibumā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu